Fıkri-Asım Fikir  ve Düşünce Derneğinden Fransa Tepkisi

Fıkri-Asım Fikir ve Düşünce Derneğinden Fransa Tepkisi

Fıkri-Asım Fikir ve Düşünce Derneğinden Fransa Tepkisi

A+A-

 Fransa Uluslararası sözde siyaset bilimi uzmanı  Philippe Moreau Daferges tarafından Cumhurbaşkanı hakkında mesnetsiz açıklamalara istinaden, Fıkri-Asım Fikir  ve Düşünce Derneği  Samsun il başkanı Ali ÖZTÜRK bir basın açıklaması yayaınladı;

"FransızDeğerli basın mensupları, kıymetli dava arkadaşlarım  Kahraman Türk Milleti hepinizi saygı ile selamlıyorum.

Bugün burada Türkiye Cumhuriyeti Cumhur Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi hakkında, hadsize ahlaksızca  kan dondurucu açıklamalarda  bulunan, Fransa Uluslararası sözde siyaset bilimi uzmanı  Philippe Moreau Daferges’ i kınamak üzere toplanmış bulunmaktayız

Biraz önce Samsun Cumhuriyet Başsavcılığımıza iletmiş olduğumuz suç duyurumuzda da belirttiğimiz gibi Batıda artık psikiyatrik bir rahatsızlığa dönüşen Erdoğan düşmanlığının geldiği son nokta kan dondurucudur. Bilim adamı ve entelektüel bir aydın kılığına bürünen vahşi, kansevici ,terör destekçisi DEFARGES’ in alçakça ve haince yaptığı açıklamalardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve Fıkri-Asım Fikir  ve Düşünce Derneği  Hareketi olarak rahatsızlık duyduğumuzu belirtiyor ,bu konuda tüm yargı organlarını göreve davet ediyoruz.

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak meydanlara akın akın ölmek için inen bu halk ,bizzat kendi eli ile seçtiği meşru Cumhurbaşkanını savunmak için hiçbir fedakarlıktan çekinmeyecektir.

Bugün dahi Avrupa’da Asya’da Ortadoğu’da ve tüm İslam aleminde mazlumların duası zalimlerin korkulu  rüyası haline gelen ,Devletimizin en tepesindeki çelikten iradenin sahibi yiğit liderimizin yanında dik duruşumuzu sonuna kadar göstereceğiz Fıkri-Asım Fikir  ve Düşünce Derneği  Hareketi olarak Devletimizin tüm kurumlarının yanlarında olduğumuzu bir kez daha buradan belirtmek istiyoruz.

Bizler hür doğmuş hür yaşamış topraklarını kanla almiş bir milletin evlatlarıyız bizleri masa başi oyunlarla ,haçlı birlikleriyle ve paralel girişimlerle asla ve asla korkutamayacaklar ,yıldıramayacaklar boyun eğdiremeyecekler çünkü bu aziz milletin adı Büyük Türk Milletidir.

Aziz milletimiz seçimini yapmış hür iradesi ile % 51.40 oyla milli iradenin evet yönünde tecelli etmesini sağlamıştır. Gelecek nesillerimizin ve yeni Türkiye’nin yolu hamdolsun açılmıştır.

 Biz Fıkri-Asım Fikir  ve Düşünce   Hareketi teşkilatlarımızla ve gönüllerimizle 16 Nisan Referandumuna kadar üzerimize düşen görevi yerine getirmiş bulunmaktayız ve bundan sonra gözümüz kulağımız Devletimizin en tepesindeki Çelikten İradede olacaktır."

Allah Devletimizi var etsin

Allah Milletimizi var etsin

Sağolun Varolun  Allaha emanet olun

 Fıkri-Asım Fikir  ve Düşünce Derneği  Samsun il başkanı Ali ÖZTÜRK

fikri-asim.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.