Fetih Şöleni'nde Mustafa Yıldızdoğan Çoşkusu

Fetih Şöleni'nde Mustafa Yıldızdoğan Çoşkusu

Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Fetih Şöleni’nde ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Samsunluları coşturdu.

A+A-

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen şölene İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın yanı sıra MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Burası ilk adımın atıldığı yer. Burası bütün dünyaya Türk’ün yok edilemeyeceğinin haykırışının başlatıldığı yer. Burası sarsılmaz imanın ortaya çıktığı yer. Şu anda da aynı coşkuyu görüyorum. Türkiye’nin kötü talihi buradan tüm vatan sathına yayılacak nurlu ışıkla tersine çevrilecektir. Yüreklerimizde iyilik, yüzümüzde sevimlilik, ruhumuzda dürüstlük ve mertlik, kalbimizde Allah aşkı, gönlümüzde Türklük sevdası bizi mutlaka sonuca götürecektir” dedi.


Birlik mesajları veren MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, “MHP’nin Türkiye’ye ihtiyacı var, Türkiye’nin MHP’ye ihtiyacı var. Şimdi birlik olma, beraber olma zamanımızdır. MHP Meclis’te 52 milletvekili ile temsil ediliyor. Bu MHP’ye inanın haksızlıktır. İnşallah bu bundan sonra böyle olmayacak. Yapılacak ilk seçimlerde MHP’nin iktidarının iktidarını önce Samsun’da yerel seçimlerde sağlayacağız, daha sonra Ankara’da genel seçimlerde sağlayacağız” diye konuştu.


29 Mayıs’ın milli hafızanın zirve günü olduğunu söyleyen MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, “Payitaht olan İstanbul’a üç hilalli bayrağın dikildiği gündür bugün. İstanbul’u ‘İslambol’ yapmak için ecdadın şahadet şerbetini içtiği gündür bugün. Millet olarak kul katındaki itibarımızın yüce Allah tarafından tescillendiği gündür bugün. Atalarımızın itibarının bizlere miras kaldığı gündür bugün. Biz ülkücüler ecdadın bu kutlu mirasına varis olduk, ecdadın üç hilalli bayrağını bildik, ne değiştik ne de gömlek değiştirir gibi parti değiştirenler olduk. Dün küçük salonları dolduramazken, bugün koca meydanlara sığmaz olduk” şeklinde konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından “Türkiyem” isimli şarkısı ile sahneye çıkan sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Samsunlulara coşkulu bir gece yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.