FERHAT GÜNAYDIN, MHP’DEN ADAY ADAYI

FERHAT GÜNAYDIN, MHP’DEN ADAY ADAYI

Samsun’da 2014 yerel seçimleri MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, MHP Samsun Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

A+A-

Dr. Ferhat Günaydın, 07 Haziran 2015’te yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden(MHP) milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

      DR. FERHAT GÜNAYDIN MHP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU 
      Kamu ve özel hastanelerde yöneticilik görevinde bulunan Dr. Ferhat Günaydın MHP'den Samsun Milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.
      İlkadım ilçesinde bulunan bir otelde basın toplantısı düzenleyen Dr. Ferhat Günaydın, yarın saat 14.00’te MHP Samsun İl Başkanlığı’na resmi başvurusunu yapacağını söyledi.
      Dr. Günaydın, “Şu anda 30 civarında aday adayı olacağız. Aday listeleri kesinleştikten sonrada aday olsun ya da olmasın halkımızın mutlu olması için omuz omuza mücadele edeceğine ve teveccüh göreceğine inanıyorum. Ben kendim MHP’den aday adayıyım. Allah nasip ederse, halkımız ve Samsun’da yaşayan vatandaşlarımız bize bu görevi layık görürse, tabi ki parlamentoda hükümetin imkânlarından istifade etme noktasında yatırım, istihdam ve işsizlik gibi sıkıntıların çözülmesine yönelik, Samsun’a yönelik tüm imkânlardan istifade etmesi için gereken gayreti göstereceğiz” dedi.

       MHP Samsun İl Başkanlığı'na resmi başvurusunu toplantı sonrası yapacağını belirten Dr. Ferhat Günaydın, "Şu anda 30 civarında aday adayı olacağız. Aday listeleri kesinleştikten sonra da aday olsun ya da olmasın halkımızın mutlu olması için omuz omuza mücadele edeceğine ve teveccüh göreceğine inanıyorum. Ben kendim MHP'den aday adayıyım. Allah nasip ederse, halkımız ve Samsun'da yaşayan vatandaşlarımız bize bu görevi layık görürse, tabi ki parlamentoda hükümetin imkânlarından istifade etme noktasında yatırım, istihdam ve işsizlik gibi sıkıntıların çözülmesine yönelik, Samsun'a yönelik tüm imkânlardan istifade etmesi için gereken gayreti göstereceğiz” diye konuştu.  
        Ülkenin eğitimden adalete birçok alanda sorunlar ile boğuştuğunu belirten Günaydın, "Paralel devlet var diye ortalığı ayağa kaldıran hükümet asıl Güneydoğu'da var olan kendilerince kaymakam, vali atayan gerçek paralel devleti görmezden gelmesi, ülke için gelecek nesillerimiz için büyük bir sorun teşkil ediyor. Ben de bu sorunu ve yapacağı tahribatı önceden gördüğüm için var olan sorunun ortadan kalkması için sadece elimi değil bütün bedenimi taşın altına sokarak aday adaylığımı MHP'den yana açıklıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.