FEN VE TEKNOLOJİ DERSİ SENE SONU SERGİSİ

FEN VE TEKNOLOJİ DERSİ SENE SONU SERGİSİ

Bafra Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu Öğrencileri “ Bu Benim Eserim Benim Projem “ adlı sergisini okul içerisinde sergilenmek üzere açtı.

A+A-

 

Fen ve Teknoloji Öğretmeni Mustafa Özturan ve Mehtap Yılmaz’ın rehberliğindeki öğrenciler sene içerisinde “ Bu Benim Eserim Benim Projem “ yarışması kapsamında ve Ders dışı Egzersiz çalışmaları bünyesinde yapmış oldukları faaliyetleri sergilemek amaçlı sergi açılışını okul içerisinde gerçekleştirdi.

Konu hakkında açıklama yapan Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Mustafa Özturan ve Mehtap Yılmaz şu sözleri ifade etti “Okulumuz Bünyesinde öğrencilerimiz ile birlikte “ Bu Benim Eserim Benim Projem “ yarışması kapsamında okulumuzun hemen girişinde sergimizi 21.05.2012 Pazartesi günü ziyarete açtık. Bu faaliyetlerde görev alan öğrencilerimiz büyük bir özveri ile hem derslerini yerine getirip, hem bu çalışmalar kapsamında haftada üç gün okulda kalarak bu eserleri ortaya çıkardı. Öğrencilerimizin sene içerisinde gerçekleştirdikleri tüm çalışmaları tüm veli ve öğrencilerin ziyaretlerini bekliyoruz. Projelerimiz bir hafta boyunca sergilenecektir. Bu çalışmaların her sene tekrar edilmesini sağlayarak öğrencilerimizin ders dışında da vakitlerini olumlu geçirmeleri ve yaratıcı düşüncelerini geliştirmeleri sağlanmaktadır. Bu çalışmalarda görev alan öğrencilerimiz ayrıca sene sonunda taltif edilerek onurlandırılacaktır” şeklinde konuştular. 

Hayati ARSLAN

dscf0903.jpgdscf0907.jpgdscf0908.jpgdscf0913.jpgdscf0914.jpgdscf0915.jpgdscf0919.20120522174012.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.