Fen Lisesi 3. dönem öğrencilerini mezun etti

Fen Lisesi 3. dönem öğrencilerini mezun etti

Bafra Fen Lisesi 3. Dönem öğrencileri kep attı.

A+A-

bafra55.net / Ayhan Aydemir 

Bafra Fen Lisesi, 2014–2015, 2. Dönem Mezuniyet Töreni, Okul bahçesinde gerçekleşti. Törene Protokol’ün yanı sıra mezun olacak öğrencilerin velileri de yoğun katılım ve ilgi gösterdiler.

Tören, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Son sınıf öğrencilerinin Mezuniyet Töreni konuşmasını Okul Müdürü Kazım Yılmaz yaptı. Yılmaz şunları söyledi:

"3. Mezuniyet Tören’imize hoş geldiniz. Bugün 3. mezunlarımızı törenle uğurluyoruz. 2015–2016 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenimize hoş geldiniz. Bugün Fen Lisesi ailesi olarak dört sene önce okulumuza gelen öğrencilerimizi mezun etmenin onurunu, gururunu ve hüznünü yaşıyoruz.

Sizler ne Mutlu ki Bafra’nın en başarılı Lisesinden mezun oluyorsunuz. Aynı başarıyı Yüksek Öğrenim hayatınızda da sürdürmenizi diliyorum. Dedi.

Sözlerine şöyle devam eden Yılmaz şunları belirtti, Büyük Önder Atatürk ‘’Gençler yurdun bütün umut ve geleceği size genç kuşakların anlayış ve enerjisine bağlamıştır’’ diyerek size olan güvenini belirtmiştir. Hayatta başarılı olmak için hedefinizi yüksek tutun, bunu gerçekleştirebilmek için de çok çalışın.’’ Dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Türkan Varış, Okul Edebiyat Öğretmeni Ali Kurt birer konuşma yaptılar.

Okul Müdürü Kazım Yılmaz'ın konuşmasının ardından, Okul 3. sü 12- A Sınıfı'ndan Erkin Koray Çakır'a hediyesini Okul Aile Birliği Muhasip üyesi Hüseyin Soylu verdi. Okul 2. si 12-C Sınıfı'ndan Elif Göçken hediyesini Okul Aile Birliği Başkanı Türkan Varış, Okul 1. si 12- B Sınıfı'ndan Emine nur Şahin’in hediyesini ise Okul Müdürü Kazım Yılmaz verdi.

Okul 1. si Emine nur Şahin ayrıca bir konuşma yapıp duygu ve düşüncelerini paylaştı ve Yaş Kütüğüne isim künyesini alkışlar arasında çaktı. Daha sonra, eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bir devir teslim töreninde, Okul Flaması'nı vermek üzere Okul 1. si Emine nur Şen, Flama'yı almak üzere 11.sınıflar adına Sanem Ülkü Bacı’ sahneye davet edildi.

Sıra Diplomaları almaya gelince, 12-A Sınıfı öğrencilerine diplomalarını vermek üzere Sınıf Öğretmenleri Sema Nur Çelebi, 12- B Sınıfı öğrencilerine Sınıf Öğretmeni Hülya Yıldız, 12-C Sınıfı öğrencilerine Sınıf Öğretmenleri Ali Şimşek tarafından diplomaları alkışlarla verildi.

Ardından öğrenciler, 10'dan sıfıra kadar geriye sayarak keplerini havaya atarak sevinç, mutluluk ve gurur yaşadılar. Velileri de bu sevinç ve mutluluğa ortak oldular.

Mezuniyet Töreni okul 1. giriş katında düzenlenen ikramlar ve fotoğraf çekimleriyle sona ererken öğrenciler ve öğretmenleri hep birlikte müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler, horon teptiler.

10-004.jpg

1-047.jpg2-043.jpg3-040.jpg4-030.jpg5-022.jpg6-015.jpg7-011.jpg8-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.