FATİHPARK AVM AÇILDI

FATİHPARK AVM AÇILDI

Samsun’un Bafra İlçesinde Bafra’da uzun yıllardır hizmet veren Fatih Park Avm yine hizmet binasın açılışı yapıldı.

A+A-

Bafra Kızılırmak mahallesinde bugün açışılışı yapılan Fatih Park Avm yeni yerinde toplam 5 kattlı bir bina ile hizmet vermeye başladı. Fatih Park Avm açılışına: Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Ticaret Odası Göksel Başar, Siyasi Parti Başkan ve yöneticleri,Sivil Toplu kuruluşları, Oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.


Günün anlam ve Önem konuşmasını yapmak üzere Fatih Park Avm Yönetim Kurulu Başkanı  Murat Açıkgöz şu sözlerini dile getirdi” 2001 yıllından bu yana Bafra’da çeşitli yerlerde hizmet vermekteyiz. Birçok kuruluş ile yanımızda çok sayıda eleman çalıştırıyoruz. Bugünde Burada bir kez daha nasıl büyüdüğümüzü sizlerle beraber yaşayacağız. Çok mutluyuz kurumum ve Bafra adına güzel hizmetler vermeye gittikçe daha büyümeye devam edeceğimize inanıyor. Bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Açıkgözün konuşmasının ardından Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel konuşmasını yaptı. 


Türkel Konuşmasından” Bafra’mıza Yeni bir Hizmet kazandıran Fatih Park Avm firmasına ve yönetim kurulu sahibi Murat Açıkgöze çok teşekkür ediyorum. Fatih giyimi biliyoruz. Favori Tekstil ve bugünde burada Fatih Park Avm adlı giyim mağazasını Bafra’mıza kazandırdığı için yenide teşekkür eder. Hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” Dedi. 


Açılış kurdelesinin kesiminin ardından Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve vatandaşlar mağazayı gezdiler.

fatih-park-avm-acildi-5.jpgfatih-park-avm-acildi-6.jpgfatih-park-avm-acildi-7.jpgfatih-park-avm-acildi-9.jpgfatih-park-avm-acildi-i.jpgfatih-park-avm-acildi-i1.jpgfatih-park-avm-acildi.jpgfatih-park-avm-acildi5-001.jpgfatih-park-avm-acildi24-001.jpg

fatih-park-avm-acildi1.jpgfatih-park-avm-acildi2-goksel-basar.jpgfatih-park-avm-acildi25-bafra-kaymakami-ali-fuat-turkel.jpgfatih-park-avm-acildi25-murat-acikgoz.jpgfatih-park-avm-acildi178.jpgfatih-park-avm-acildi2.jpgfatih-park-avm-acildi2dua.jpgfatih-park-avm-acildi4.jpgfatih-park-avm-acildi5.jpgfatih-park-avm-acildi17.jpgfatih-park-avm-acildi24.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.