FATİH ORTAOKULUNDAN GAZİLERE KAHVALTI

FATİH ORTAOKULUNDAN GAZİLERE KAHVALTI

Samsun’un Bafra İlçesinde 19 Eylül Gaziler Günü Münasebetiyle Fatih Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetimin den kahvaltı programı tertip edildi.

A+A-

Samsun’un Bafra İlçesinde 19 Eylül Gaziler Günü Münasebetiyle Fatih Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetimin den kahvaltı programı tertip edildi.

Fatih Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hakan Keser ve Yönetimi tarafından Fatih Ortaokul’un yemekhanesinde 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Bafra İlçe Protokolün, Basın Mensupların, Şehit Aileleri Derneği ve Gaziler katıldı.

Kahvaltı Programında kısa bir konuşma yapan Fatih Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hakan Keser; bölünmez vatanımızı bizlere canları uğruna feda eden Şehitlerimize ve Gazilerimize borçluyuz. Onları 19 Eylül de değil hiçbir zaman unutmamamız gerekir. Vatanımızın bütünlüğünü ve bölünmezliğini korumak için canlarını hiçe sayarak feda eden Gazilerimiz bize emanettir. Tekrar bu sebeple tüm Gazilerimizin Günü Kutlu Olsun, Vatanın Bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını feda eden Şehitlerimize de Allah’tan Rahmet diliyorum. Dedi.

19 Eylül Gaziler Günü Münasebetiyle Fatih Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetimin den kahvaltı programına Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,Bafra Eğitim – Birsen Başkanı  Hamdi Yıldız,Bafra Muharip Gaziler Dernek Başkanı Rahmi Şahin,Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Münire Ersin,Fatih Ortaokulu Müdürü Hasan Çelenk,Fatih Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hakan Kevser ve İlçe görev yapan Basın Mensupları katıldı.

Program sonun da Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü günün anlam ve önemi için Bafra Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin’e ve Bafra Şehit Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Münire Ersin’e çiçek vererek  son buldu.

 

gaziler-1.jpggaziler-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.