Fatih Ortaokulu Atatürk'ü Anma Programı Düzenledi

Fatih Ortaokulu Atatürk'ü Anma Programı Düzenledi

Ali Keskin - Bafra55.net / Fatih Ortaokulu Atatürk'ü Anma Programı Düzenledi.

A+A-

Fatih Ortaokulu Atatürk'ü Anma Programı Düzenledi.

Samsun'un Bafra İlçesi, Fatih Ortaokulu 10 Kasım’da Ata’sını bir kez daha özlemle ve saygıyla andı.

Okul konferans salonunda  Ortaokul öğrencilerinin hazır bulunduğu anma programı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79. yılında Atatürk’ün adına yakışır şekilde yapıldı.

Program; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı ve ''Bir Resim Yap Çocuğum'' adlı şiir, ''Mustafra Kemal'in Kağnısı'' adlı oratoryo, Atatürk'ün İlginç Özellikleri adlı video kaydı, ''Kimsin Sen'' adlı oratoryo, Atatürk Olmasaydı adlı skeç, Atatürk'ün Farklı Yönleri adlı video gösterimi ve okulun Müzik Öğretmeni Savaş Güler'in hayırlayıp yönettiği Okul Korosu ''Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve Atatürk Marşları''dinletileri ile son buldu.

Okul Müdürü Hasan Çelenk ''Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 79. yılında, saygı ve minnetle anıyoruz.'' dedi

Okul konferans salonunda hazırlanan programa öğrencilerin yanı sıra çok sayıda öğrenci velisi katılım gösterdi ve program ilgi ile izlendi.

fatih-ortaokulu-1.jpgfatih-ortaokulu-2-001.jpgfatih-ortaokulu-3-001.jpgfatih-ortaokulu-4-001.jpg

fatih-ortaokulu-1-001.jpgfatih-ortaokulu-2-002.jpgfatih-ortaokulu-3-002.jpgfatih-ortaokulu-4-002.jpgfatih-ortaokulu-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.