Evlerinde 91 paket bonzai ele geçen 2 kişi tutuklandı

Evlerinde 91 paket bonzai ele geçen 2 kişi tutuklandı

SAMSUN'da polisin evlerinde yaptığı aramalarda toplam 91 paket satışa hazır bonzai ile yakalanan 22 yaşındaki F.Ş. ve akrabası aynı yaştaki K. Ş. tutuklandı.

A+A-

Olay dün İlkadım İlçesi Anadolu Mahallesi'nde meydana geldi. Uyuşturucu İle Mücadele Şube müdürlüğü ekipleri yaptıkları istihbarat çalışmada, akraba olan Ferdi ve K. Ş. nin uyuşturucu ticareti yaptığını belirleyip takibe başladı. Yapılan takip sırasında polis şüphelilerin uyuşturucu sattığını tespit ettiği 4 kişiyi yakalayarak ifadelerini aldı. Bu 4 kişi savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

İfadelerin ardından şüphelilerin aynı apartmandaki evlerine baskın düzenleyen polis, her iki evde yaptığı aramada satışa hazır 91 paket bonzai ele geçirdi. Olayla bağlantısı olduğu belirlenen 24 yaşındaki R.A. da gözaltına alındı.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen şüpheliler, savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Ferdi ve K.Ş. tutuklanırken, Recep A. ise adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbet bırakıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.