EVLENİYORUZ FUARI'DAN KATILIMCILAR ÇOK MEMNUN!

EVLENİYORUZ FUARI'DAN KATILIMCILAR ÇOK MEMNUN!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihlerinde Samsun’da düzenlenen 3. EV’leniyoruz Fuarı, katılımcıları ve ziyaretçileri memnun etti.

A+A-

Barış Medya Grup olarak, EV’leniyoruz Fuarına yoğun ilgi gösteren ziyaretçilerimizin duygu ve düşüncelerine ortak olurken, katılımcılarımızı da fuar boyunca ziyaret ettik.

 

ÜMMÜHAN EROĞLU

Firmasına kendi ismini veren; düğün hikâyesi, dış çekim ve video çekimleri, sünnet çekimleri, moda ve katalog çekimleriyle hizmetini devam ettirmekte olan, EV’leniyoruz Fuarında ilk fuarını gerçekleştiren katılımcı Sayın Ümmihan Eroğlu ile birlikte söyleşi gerçekleştirdik.

2 yıldır kendi işyerinde hizmetini verdiğini söyleyen Ümmühan Eroğlu; “Biz firma olarak her yıl konseptlerimizde ne kullanacağımızı araştırıyoruz. Bu yıl fuarda sergilediğimiz kafes konseptini çekimlerimizde kullanacağız. Külkedisi (butik&tasarım) işbirliğiyle hazırladığımız kafes konsepti fuarda çekimlere renk kattı ve ziyaretçilerimizin ilgi odağı oldu” dedi.

manset-013.jpg

1111111.jpg

TAÇEVİM PERDE

Fuarda ilk kez stant açan katılımcılardan olan, TAÇ markasının Atakum Bayiliğini yapan Evim Perde Home, dolu dolu bir fuar olduğunu söyledi. Bundan sonraki fuarlara da katılacağını belirterek 4 gün boyunca EV’leniyoruz Fuarında birçok ziyaretçiyle tanıştıklarını söyledi. Fuar sonrasında hizmet verdiğikleri işyerini de ziyaret edebileceklerini söyleyen Evim Perde Home, ziyaretçilerin ve katılımcıları Cumhuriyet Mahallesi 23. Sokak no:4 te Medicalpark Hastanesi karşısında 16 yıldır hizmet verdikleri adrese beklediklerini söyledi.

 

tacevim-perde-manset-001.jpg

HANEM ZÜCCACİYE

31 Ocak- 3 Şubat tarihlerinde EV’leniyoruz Fuarında ziyaretçilere ve katılımcılara fuara özel kampanyalarıyla hizmet veren Hanem Zücaciye, “Fuar boyunca birçok kişiye ulaştık, ürünlerimizi tanıttık, her günü ayrı bir güzeldi.  Bundan sonraki süreçlerde ziyaretçilerimiz bizlere hizmet verdiğimiz adresten ve sosyal medyalarımızdan ulaşabilirler” dedi.

Adres: 19 Mayıs Mahallesi Dr. Kamil Caddesi No:28/A İlkadım/SAMSUN

 

hanem.jpg

 

ÜMİT KURŞUN ORGANİZASYON

Sanatçı, Ümit Kurşun 15 yıldır Profesyonel olarak hizmet verdiği sanat hayatında birçok konser, TV ve radyo programları yaptı. Ek İşimiz Değil, Tek İşimiz Müzik sloganıyla Ev’leniyoruz Fuarında yerini alan Ümit Kurşun ile fuarı değerlendirdik. Ev’leniyoruz fuarındaki konserinin çok talep gördüğünü belirten sanatçı Ümit Kurşun; “Fuar sonrasında ziyaretçilerimiz bizlere, Reşadiye mah. Osmaniye cad.no:85 İlkadım/Samsun adresimizden ulaşabilirler” dedi.

Ümit Kurşun Organizasyon; nişan, kına, düğün, açılış organizasyonları, bay-bayan sanatçı temini, ses-ışık-sahne sistemi, konser, festival alanlarında hizmet vermektedir.

umit-kursun.jpg

 

basliksiz-1-019.jpg

KARADENİZİN EN BÜYÜK AHŞAP MARKETİ: MOBS

Yeni sezonun en yenilikçi ürünlerini sizlere sunan, 3. Ev’leniyoruz Fuarına özel kampanyalarıyla standını açan MOBS mağazası ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Popüler olan tüm ürünlere ulaşabileceğiniz Mobs firmasında; kitaplık, sehpa, sallanır sandalyeler, dekoratif ürünler, akla gelebilecek onlarca alternatif ürünler sizleri bekliyor. Örnek san. Sitesi 1012 sk. No:12 Tekkeköy/ Samsun’da hizmet veren MOBS firmasının Lovelet Avm’de de showroom mağazası bulunmaktadır.

 

mobs.jpg

OMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN “AMİSOS”KAHVESİ

Diyetisyenlik 4.sınıf öğrencisi Fatih Avcı öncülüğünde Ondokuz Mayıs Üniversitesinde öğrenim gören 15 öğrenci,”Amisos” adıyla kahve markası üretti.

Öncelikli olarak, Adıyaman’dan getirdikleri menengiç kahvesini pazarda satmaya başlayan üniversiteliler, menengiç kahvesinin içine şeker yerine keçiboynuzu, çikolata, Türk kahvesi, kakule ve fındık gibi 8 farklı karışım koyarak yeni tat oluşturdular. Açtıkları atölyede üretim yaptıklarını belirten Fatih Avcı; “Amisos Kahvesi’nin çok talep gördü. Fuarlar sayesinde daha fazla kitleye ulaşıyoruz. Fuara gelen herkes kahvemizden tattı” dedi.

 

amisos-kahve.jpg

ÖZEL SEVAL MUTLU SAMSUN ESTETİSYENLİK KURSU İLGİ ODAĞI OLDU

Fuara özel birçok fırsatı ziyaretçilerine sunan Özel Seval Mutlu Estetisyenlik Kursu, fuarda dağıtılan broşürle merkezlerine giden herkese %25 indirim yapılacağını belirtti. Lazer epilasyon, cilt bakımı, yumilashes kirpik bakımı, karbon peeling, ozon bakımı, kalıcı makyaj ve bölgesel zayıflama konusunda ziyaretçileri bilgilendirdi. Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Güzellik Uzmanlığı Kursu verdiklerini belirten Mutlu;”Meslek sahibi olmak isteyen herkesi merkezimize bekliyoruz” dedi.

 

son-manset.jpg

KADININ EL EMEĞİ ÇARŞI 1919 İLGİ ODAĞI OLDU

Samsun’da yaşayan kadınlar tarafından “Çorbada tuzumuz ekonomide sözümüz var” düşüncesiyle oluşturulan “Kadının El Emeği Çarşı 1919” EV’leniyoruz Fuarında ziyaretçiler ve katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Her kadının kendi marifetini sergilediği Kadının El Emeği Çarşı 1919;  el emeği işlemeleri, takı- aksesuar çeşitleri, el boyamalar, hint kınası, ahşap boyama gibi alanlarda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

 

kadinin-el-emegi-carsi-1919.jpg

HAYATA ANLAM KATANLAR DERNEĞİ

Ev'leniyoruz Fuarında salon 2’de sol koridorda standını açan Hayata Anlam Katanlar Derneği’ni ziyaret ettik.

Hayata Anlam Katanlar Dernek Başkanı Murat Değirmenci; derneğimiz 2018 yılında kuruldu. Derneğimizin önceliği insani faaliyetlerde bulunmaktır. Aktif olarak çalışıyoruz. Gıda yardımları yapıyoruz. Çeşitli okulları ziyaret ederek ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kıyafet, kırtasiye ihtiyaçlarını götürüyoruz. Yetim çocukları giydiriyor, ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Fuar sayesinde gelen ziyaretçilerimize derneğinimizin faaliyetlerini anlatarak derneğimizi tanıttık. Hiçbir şeyin, hiçbir şeye yetmediği yerde, Allah her şeye yeter. Bir avuç gönüllüden, Hayata Anlam Katan kocaman bir derneğe dönüştük. Bölüşürsek çok, bölünürsek yok oluruz ”dedi.

 

manset-015.jpg

TREND MOSS – HAYAT YEŞİLDE, YEŞİL YOSUNDA

Yosun ve bitkileri özel bir işlemden geçirerek mumyaladıklarını söyleyen şehir planlayıcısı Sayın Selçuk Kemeröz; bu bitkilerin 5 – 12 yıl boyunca bozulmadan ilk günkü tazeliğinde kaldıklarını belirtti. %100 doğal ve canlı olan yosun ve bitkiler, fuara katılan ziyaretçileri adeta büyüledi.

Detaylı bilgi ve ziyaret için sizlerde yeni Mahalle Atatürk Bulvarı No:117 Atakum/Samsun adresine gidebilirsiniz

 

trend-moss.jpg

 

VM MEDİCAL PARK SAMSUN HASTANESİ EVLİLİĞE HAZIR MISINIZ SLOGANIYLA STANTDA YERİNİ ALDI

Liv Hospital Samsun, çiftleri görsel ve bedensel olarak evliliğe hazırlıyor! Ev’leniyoruz fuarına özel dağıtılan kuponlarla giden herkes VM Medical Park hastanesine giderek Liv ailesinin çiftlere özel hazırladığı paketlerden yararlanabilir. Epilazer, mamoplasti(meme estetiği), blefaroplasti(göz kapağı estetiği),lipoaspirasyon(yağ alma), saç ekimi hizmetlerini mart 2019 a kadar geçerli olan kuponlarla uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz.

 

fuar-001.jpg

EVLENİYORUZ FUARI’NDA ‘MODİSA’ GÖZ KAMAŞTIRDI

Kaliteden ödün vermeden ürettiği mobilyaları Türkiye’nin dört bir yanına gönderen Modisa firması Ev’leniyoruz Fuarında açtığı stantla göz kamaştırdı. Evinizin modern çizgisi Modisa’da; salon takımlarından kanepelere, koltuklardan berjerlere, sandalye çeşitlerinden yatak odalarına, komidin ve şifonyer çeşitlerinden aksesuar çeşitlerine, genç ve çocuk odalarına dair aradığınız tüm mobilya çeşitleri bulunmaktadır.

Merkez: Gülsan san. Sit.64.cd. no:23 Canik/Samsun

Bulvar: Saitbey mh.100.yıl bulv. no:82 İlkadım/Samsun

 

manset-014.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.