Eski il başkanından çarpıcı açıklamalar

Eski il başkanından çarpıcı açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Eski İl Başkan Ömer Süslü sert açıklamalarda bulundu. Süslü, “Devlet Bey 1 Kasım seçimleri öncesinde neden seçim çalışması yapmadığını delegeye ve milletimize anlatmalıdır” dedi

A+A-

‘DELEGEYE VE MİLLETİMİZE ANLATMALIDIR’

MHP Samsun Eski İl Başkanı Ömer Süslü yaptığı açıklamada, “Mesele memleket meselesi diyorlar. Eğer gerçekten mesele memleket meselesiyse, Devlet bey önce parti içerisinde kongreyi toplayacak ve kendisini seçen delegeye beş ayda seksen vekilden nasıl kırk vekile düştüğünü açıklayacak. Delegenin kantarında tartılacak ve kim ağır basarsa onunla ülkücüler yoluna devam edecek. Akabinde 7 Haziran'da AKP ile neden, onurlu ve dik bir şekilde koalisyon kurma imkanı varken kurmadığını, kendisinin ve partimizin oyun bozan, uyumsuz, iktidardan ve sorumluluk almaktan kaçan bir parti ve lider gibi gösterilmesine müsaade ettiğini, 1 Kasım seçimleri öncesinde neden seçim çalışması yapmadığını delegeye ve milletimize anlatmalıdır” dedi.

 

‘TASVİP ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL’

Mücadelelerinin devam edeceğini dile getiren Süslü konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Onurlu bir koalisyon seçeneğini elinin tersiyle itip ülkeyi bekaa problemiyle karşı karşıya bırakanlardan koltuk sallanınca medet umanların yaptıklarını tasvip etmemiz Türk Milliyetçileri olarak mümkün değildir. Bir iktidar ve onu kayıtsız şartsız destekleyen bir partinin söyleyecek sözünün olmaması, duruşlarını doğrunun yanında değil de, karşıtlarının pozisyonuna göre belirliyor olması, kendilerinin içine düştükleri marazlı hali de bizlere çok net olarak anlatmaktadır. Türk milleti ve tıkanan siyaset içinde tek umut, televizyonlara sadece söz hakkını kullanmak ve konuşmacıları azarlamak için değil, davayı ve projelerini anlatmak için çıkabilecek insanlardan müteşekkil bir parti yönetimden oluşan MHP'dedir.

 

‘BİZİM MÜCADELEMİZ HAKTIR’

Muhalif olarak adlandırılan ve her türlü hakarete , iftiraya uğrayan bizlerin yani Türk Milliyetçilerinin amacı işte tam da budur. Bunun için düştük yollara. Kimseyi kırmadan, kimseyi dökmeden, partimizi, davamızı ve hayallerimiz anlatarak, iktidar hedefini insanlarımızın önüne koyarak ve onları inandırarak çıktığımız bu yolda zafer inşallah çok yakındır. İlk öncelikli hedefimiz referandum da ‘Hayır’ çıkarttırarak ülkemizin önünde ki bu büyük tehlikeyi bertaraf etmek ve ardından yeni bir vizyonla MHP'yi halkımızla kucaklaştırarak partimizi iktidar alternatifi yapabilmektir. İşte o gün çok daha güzel bir ülkeye uyanacak ve geleceğe çok daha umutlu bakacağız. Unutmayalım ki bizim mücadelemiz haktır, bu yolda zafer mutlaktır”. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.