Erkan Kandemir Samsun'da

Erkan Kandemir Samsun'da

AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ve partililarin yoğun ilgisiyle karşılanan Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Çok müstesna, çok kıymetli, çok önemli, çok değer verdiğimiz teşkilata sahibiz" dedi.

A+A-

 

 AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir Samsun'a geldi. Ordu programının ardından Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Teşkilat Başkan Yardımcısı Azmi Ekinci ile birlikte Samsun'a gelen Erkan Kandemir, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, İl Yönetim Kurulu üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili tarafından karşılandı. Kandemir, yoğun katılımla gerçekleşen karşılama programında partililerle tek tek selamlaştı. AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, ziyarette Erkan Kandemir ve Muhammet Avcı'ya 'e çiçek verdi.

Erkan Kandemir, Samsun ziyaretinde ilk olarak AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından Kandemir, ilçe başkanları ile görüşme yaptı. Programın son bölümünde ise Kandemir ile Karaduman ikili görüşmede bir araya geldi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, yaptığı açıklamada, "Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımıza kısa süre önce Ankara'da genel merkezimizde hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk.  Genel Başkan yardımcımız ilk defa Samsununuza ziyarette bulundu. Şimdi kendisini Samsun'da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Samsun Teşkilatı her zaman dinamizmi ile farklı olmuştur. Yerel seçimlerde bu anlamda hazırız. Yönetim kurulu olarak  iddialıyız. Çok genç bir yönetime sahibiz. Onların enerjilerinden sonuna kadar yararlanacağız" dedi.

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Enkan Kandemir ise Samsun'a gelmekten çok mutlu olduğunu söyledi. Kandemir, "Ağır bir sorumluluk var. Her teşkilat mensubumuzun bu ailenin ferdi olmanın bir lütuf olduğu kadar sorumluluk olduğunuda birbirine hatırlatmasını istiyoruz. Teşkilatımız çok müstesna, çok kıymetli, çok önemli. Teşkilatımızın her bir mensubuna çok değer veriyoruz" dedi.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.