Erhan Usta Ladik ilçesinde Pilav Gününe Katıldı

Erhan Usta Ladik ilçesinde Pilav Gününe Katıldı

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta Ladik Akpınar İlköğretmen Okulu ve Öğretmen Lisesi Mensupları Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği(LADER) tarafından pilav gününe katıldı.

A+A-

 

Samsun'un Ladik ilçesinde eğitim veren Akpınar Fen Lisesi (Akpınar Öğretmen Okulu) mezunları tarafından bu sene 14. sü düzenlenen Pilav gününe katılan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta okulun çevre düzenlemesine  ve yol çalışmalarına yaptığı katkı dolayı Belediye başkanı Selim Özbalcı plaket takdim verdi.

Programda konuşma yapan Usta okulun genel tarihçesi hakkında başladığı konuşmasında; " Türkiye'nin 77 yıllık  köklü bir eğitim kurumu olan Ladik Akpınar Öğretmen okulu verdiği binlerce öğretmen ile ülkemizdeki eğitimin kalitesini artıracak nesiller yetiştirdi. Ülke sıralamalarına bakıldığında ekonomik verilerden diğer tüm verilere kadar kalkınmışlık, refah, teknoloji ve insan ilişkileri bakımından üst sıralarda olan ülkelerin eğitim kaliteleri yüksektir.  Ekonomik kalkınmanın temelinde de eğitim büyük yer almaktadır.  Yeni nesillerin heba olmaları için eğitimde kalitenin artırılması şarttır. Şuan Fen lisesi olarak hizmet veren okulumuz daha önceleri bu ülkenin öğretmenlerini yetiştiren nadide kurumlarımız arasında yer almıştır. Hayatın her alanında eğitim almış aklı ve vicdanı hür nesiller yetiştirmek bizlerin asli görevidir" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.