Erhan Usta Bafra`da konferans verecek

Erhan Usta Bafra`da konferans verecek

MHP Bafra ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş MHP Samsun Milletvekili ve Grup Başkanvekili Erhan Usta’nın Bafra programı hakkında açıklamalarda bulundu. MHP Bafra ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş yaptığı yazılı açıklamada şu bilgileri verdi.

A+A-

Ülkemiz Anayasa değişikliği konusunda bir referandum süreci yaşamaktadır. Biz öncelikle Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi “ Milletimiz hangi kararı verirse versin kararını saygın buluyoruz. Evet ya da Hayır demek bir vicdan sesidir. Evet ya da hayır diyen her vatandaşımızın kararı bizim için saygındır. Milletimiz bu süreçte kesinlikle kutuplaşmamalı. Herkes buna dikkat etmelidir” Biz genel başkanımızın bu açıklaması doğrultusunda hareket ediyoruz. Tüm parti mensuplarımızın ve milletimizin birlik ve beraberliğini her şeyden daha çok önemsiyoruz. Bu nedenle yaşadığımız referandum sürecinin kutuplaşmalara neden olmadan tamamlanmasını temenni ediyoruz.  Dava arkadaşlarımızdan bu konuda ki duyarlılıkları olmalarını ve duyarlılıklarını devam ettirmelerini rica ediyoruz.

MHP Bafra ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş açıklamalarını şöyle tamamladı: 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği hakkında Samsun milletvekilimiz ve grup başkanvekilimiz Sayın Erhan Usta 28 Mart Salı Günü saat 13.30’da Baframızı ziyaret edecektir.  Grup Başkanvekilimiz Sayın Erhan Usta akşam ise bu kapsamda saat: 19.00’da Bafra belediyesi kışlık kültür merkezinde hemşerilerimize bir konferans verecektir.  Tüm hemşerilerimizi ve Parti mensuplarımızı bu bilgilendirme konferansına davet ediyoruz.  Hemşerilerimizin ve parti mensuplarımızın katılımlarından onur duyarız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.