Erdoğan Canik'i merak ediyor

Erdoğan Canik'i merak ediyor

Başalan'da vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye destek isteyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Sayın Cumhurbaşkanımızla miting sonrası görüştük. Kendisi Canik'in sonucunu merak ediyor. Sandıkları 24 Haziran'da patlatalım" dedi.

A+A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimine çok kısa bir süre kala vatandaşlardan AK Parti ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek turlarını sürdürüyor. AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler ve meclis üyeleri birlikte Başalan Mahallesi'nde pazar esnafını gezen Başkan Genç, vatandaşlara bereketli işler diledi, hal hatırlarını sordu. 24 Haziran seçimleri için destek de isteyen Genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Canik'teki seçim sonuçlarını merak ettiğini söyledi.

CANİK-ASARCIK YOLU YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Canik ve Samsun için önemli yatırım müjdeleri verdiğini ifade eden Başkan Genç, "Biz sayın sağlık Bakanımız Ahmet Demircan'a ilçemizi ziyaretinde söyledik, kendisi de sağolsun sayın Cumhurbaşkanımıza söyledi. Sayın Cumhurbaşkanımız da Samsun mitinginde müjdeyi verdi. İnşallah önümüzdeki dönemde Canik-Asarcık yolu yapılacak. Bu yol bu bölgeye önemli katkı sağlayacaktır. Bir yerin kalkınması için ulaşım önemli. İkinci devlet üniversitesi bölgemizde açıldı. Şehir hastanesi yapılacak, psikiyatri hastanesi ve fizik-tedavi hastanesi olmak üzere bin 200 yatak kapasiteli bir hastane kompleksi yapılacak. Hızlı tren çalışmaları devam ediyor. Bunların tamamlanması için bu iktidarın güçlü şekilde devam etmesi lazım" dedi.

24 HAZİRAN DÜĞÜN GÜNÜ

Başalan halkına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı Samsun mitingine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür de eden Başkan Genç, "Mitingde yüzümüzü kara çıkarmadınız. Sayın Cumhurbaşkanımızı çok güzel karşıladınız. Tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızla miting sonrası görüştük. Kendisi bizlere Canik'te 24 Haziran'da sandıkları merak ettiğini ve bize güvendiğini söyledi. İnşallah daha önce olduğu gibi 24 Haziran'da da sandıkları Canik'te patlatacağız. 16 Nisan'da yeni sistem için sözü kestik, inşallah 24 Haziran'da düğünü yapacağız. 24 Haziran bu milletin ikinci bayramı olacaktır" diye konuştu.

 

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

 

Seçime 4 gün gibi çok kısa bir zaman kaldığına işaret eden AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de, "Biz AK Parti olarak bugüne kadar hep yapabileceklerimizi söyledik. Asla aldatan olmadık. Cumhur İttifakı'ndaki birlik ve beraberlik fotoğrafının büyüğüne bakmak lazım. ‘Üç Benzemezler’, HDP ile işbirliği yapmaktadır. Edirne'deki 53 vatandaşımızı katlettiren terör örgütünün arkasında olduğu şahsı ziyaret ediyorlar. Oynanan oyunları görüyoruz. Önümüzdeki dönemde Canik-Asarcık yolu da yapılacak. Yaparsa AK Parti yapar. Bizi asla yanıltmadınız, 24 Haziran'da da yanıltmayacağınıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

erdogan-caniki-merak-ediyor-1.jpgerdogan-caniki-merak-ediyor-2.jpgerdogan-caniki-merak-ediyor-3.jpgerdogan-caniki-merak-ediyor-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.