ENGELLİLERDEN EL EMEĞİ, GÖZ NURU SERGİSİ

ENGELLİLERDEN EL EMEĞİ, GÖZ NURU SERGİSİ

Özel Bafra Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde eğitim gören engelli öğrencilerin hazırladığı el işlerinden oluşan sergi düzenlenen törenle açıldı.

A+A-

Özel Bafra Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde proje resimleri, öğrencilerin el sanatı çalışmaları, öğrencilerin guruptaki etkinlik çalışmaları, el sanatları sergisi görücüye çıktı.      Düzenlenen serginin açılışını Bafra Kaymakamı Halis Arslan yaptı. Açılışta Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Türkiye Felçliler Derneği Bafra Şubesi Başkanı İsmail Tabak, Bafra Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Rıfat Yılmaz,  Bafra Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Şubesi Müdürü Ayşenur Turan, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.  Bafra Kaymakamı Halis Arslan yaptığı konuşmada,”Toplumdaki ön yargıyı kırmaya, engellilerin aileleri bilinçlendirmeyi ve engellilerin eğitimlerini desteklemeyi ihmal etmeyelim, bu kardeşlerimizi bir tek gün değil, her gün hatırlayıp, hayatı onlara her anlamda kolaylaştırmaya çalışalım. Zoru başardığınız için hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

                      ÇELİK AVM 5.KATTA 3 GÜN SERGİ AÇIK KALACAK

    Özel Bafra Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Şubesi Müdürü Ayşenur Turan ve öğretmenler, Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a sergi ve okul hakkında bilgiler verdi.

    Açılışın ardından sergiyi gezen davetliler engelli öğrencilerin hazırlamış olduğu ürünleri incelediler.

     Bafra Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Şubesi Müdürü Ayşenur Turan,”Kurum olarak zihinsel engelli, işitme, bedensel,  yaygın gelişimsel bozukluklar, özel öğrenme güclüğü, özel öğrenme güçlüğü çeken bireylere bireysel destek eğitimi  vermekteyiz. Bunun yanında kurumumuzda el sanatları konusunda çalışma yapmaktayız. Bizzat öğrencilerimizin de katılımıyla oluşan çalışmalar, bu çalışmalarımızı halkımıza göstermek için bizler, böyle bir sergi düzenledik. 3 gün boyunca sergimiz Çelik AVM’de açık olacak, sergimize herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

dsc_0001.jpgdsc_0003.jpgdsc_0004-001.jpgdsc_0005.jpgdsc_0006.jpgdsc_0007.jpgdsc_0008-001.jpgdsc_0009.jpgdsc_0010.jpgdsc_0011.jpgdsc_0012.jpgdsc_0013.jpgdsc_0014.jpgdsc_0015.jpgdsc_0016.jpgdsc_0017.jpgdsc_0018.jpgdsc_0019.jpgdsc_0020-002.jpgdsc_0021-001.jpgdsc_0026-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.