Engelliler’den “Birlik Beraberlik” Çayı

Engelliler’den “Birlik Beraberlik” Çayı

Bafra Ortopedik Özürlüler Derneği Genel Merkez Üyeleri Büyük Park’ta düzenlediği “Birlik ve Beraberlik çayında bir araya geldi.

A+A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Dolayısıyla Düzenlenen “Birlik Beraberlik Çayına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in eşi Şükriye Şahin, Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Ayla Çakır, Bafra Ortopedik Özürlüler Derneği Genel Merkez Üyeleri yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen Çay gününde konuşan Bafra Ortopedik Özürlüler Derneği Genel Merkez Başkanı Yıldız Kaya “Öncelikle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Tüm Ülkemize Kutlu Olsun. Ortopedik Özürlüler Derneği Genel Merkezi olarak her sene yapmış olduğumuz “Birlik Beraberlik” çayımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından Ortopedik Özürlüler Derneği Genel Merkezine maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e, Bafra Kadın Girişimcileri Derneği Başkanı Ayla Çakmak’a ve Hayati Arslan’a onur plaketi takdim edildi. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in yoğun programlarından dolayı, plaket Başkan eşi Şükriye Şahin’e verildi.

Plaket törenin ardından düzenlenen çayda davetliler gönüllerince eğlendiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.