Engelli Çocukları Olan Anneye Anneler Günü Sürprizi

Engelli Çocukları Olan Anneye Anneler Günü Sürprizi

19 Mayıs İlçesinde Yılın Annesi Havva Dursun19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Anneler Günü ve Engelliler Haftası nedeniyle 3 çocuğu da engelli olan Havva Dursun’a gönül borçlarını ödemek için evinde ziyaret etti.

A+A-

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Engelliler haftası ve Anneler günü münasebetiyle Engiz Mahallesinde oturan engelli çocukları olan Hava Dursun’a ev ziyareti gerçekleştirdi. Anne Havva Dursun’a çiçek veren Başkan Topaloğlu ailenin sıkıntı ve sorunlarını dinledi.
Fedakâr bir annenin engelli 3 çocuğu ile hayat mücadelesi verdiğine şahit olduklarını belirten Başkan Topaloğlu, “Belediye olarak, fedakâr ve vefakâr annelere yönelik ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Özellikle Anneler Günü ve Engelliler Haftası nedeniyle böyle bir ziyaret yaptık. Ancak, bu tür ziyaretlerimiz belirli gün ve haftalarla kısıtlı olmayacaktır. Sosyal Belediyecilik anlamında mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Allah’ın izniyle bu konumda olan ailelerimizle görüşmelerimizi ihmal etmeyeceğiz. Hayat mücadelesi zor olan vatandaşlarımız, kimsesiz olduklarını düşünmesinler. Bizler her zaman onların yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Bu yıl anneler gününde Havva Hanımı yılın annesi olarak gördük ve ziyaret etmek istedik.” dedi.
     “Ziyaretten mutluluk duyduk
Başkan Osman Topaloğlu’nun evlerini ziyaret etmesinden mutluluk duyduklarını belirten Havva Dursun, bu anlamlı günlerde bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.