Elektrik Trafosundaki Ufak Yangın Yedaş Ekiplerini Terletti

Elektrik Trafosundaki Ufak Yangın Yedaş Ekiplerini Terletti

Yalçın Köse- Bafra55.net / Samsun’un Bafra ilçesinde elektrik trafosunda çıkan yangın trafik polisinin yardımıyla söndürüldü.

A+A-

Olay Hacınabi Mahallesi Hacıahmet Sokak üzerinde bulunan elektrik trafosunda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre elektrik trafosunun içerisinde bulunan mekanik aksamdaki bozukluk nedeniyle küçük çapta bir patlama meydana geldi. Görüntü itibariyle trafoda bir zarar görünmezken elektriklerin gitmesiyle birlikte vatandaş durumu itfaiye ve YEDAŞ’a bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri herhangi bir alev tespit edemedi ve olay yerinden ayrıldı.  İtfaiyenin ayrılmasının ardından kısa süre yağan yağmurun dinmesiyle elektrik trafosunun kapakları YEDAŞ ekiplerince açıldı. Trafonun içerisinde küçük çapta oluşan aleve müdahale etmek isteyen YEDAŞ ekipleri yangın tüplerinin olmayışından dolayı müdahale edemedi. Yedaş ekipleri olay yerine gelen Bafra Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerinden yangın tüpü istedi. Trafik Polislerinin yangın tüpü ile trafodaki küçük çaplı yangın söndürülürken ekipleri polis tarafından yangın tüpü konusunda uyarıldı.

bf760577-86ed-4b79-bcde-f2c95a0a54c7.jpgd2253a68-056e-416e-8e29-09db275b951f.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.