EĞİTİM İLK ÖNCELİĞİMİZ

EĞİTİM İLK ÖNCELİĞİMİZ

Türk Kızılayı Bafra Şubesi ile Beyaz Kalem Akademi Samsun Şubesi arasında Türk Kızılayı

A+A-

Bafra  Şubesi üyelerine, birinci derece yakınlarına yönelik verilecek KPSS ve dil kursu eğitim protokolü; Türk Kızılayı Bafra  Şube Başkanı Osman GENÇ ve Beyaz Kalem Akademi Samsun Şube Kurum Müdürü Görsev TÜRE tarafından onaylandı.

Onaylanan eğitim protokolü gereği; Türk Kızılayı Bafra  Şubesi Üyeleri, birinci derecede yakınları ve üyelerin katılım sağlayacağı KPSS, AÖF, ALES, DGS ve YDS kurs programlarında liste fiyatı üzerinden % 20 indirimden faydalanacaklar.

Protokol ile ilgili basına bilgi veren, Türk Kızılayı Bafra  Şube Başkanı Osman GENÇ; Türk Kızılay’ı Bafra  Şubesi olarak üyelerine yönelik sürdürdükleri çalışmalarda üyelerine  yönelik eğitim alanında protokoller yaptıklarını, KPSS eğitimi ve dil kursu alanlarında Beyaz Kalem Akademi Samsun Şubesi ile işbirliklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

 

Beyaz Kalem Akademi Samsun Şube Kurum Müdürü Görsev TÜRE, öğrencilere sunduğu güçlü yayın desteği ve alanında uzman eğitim kadrosuyla kaliteli eğitim hizmeti veren Beyaz Kalem Akademi’yi Samsun Atakum’da açmaktan ve öğrencilerin hizmetine sunmaktan dolayı gururlu olduklarını söyledi.

Üniversite öğrencilerinin Beyaz Kalem Akademiye olan ilgilerinden memnun olduklarını belirten Beyaz Kalem Akademi Samsun Şube Kurum Müdürü TÜRE, üniversite tramvay son durağa yürüme mesafesinde yakın olmasından dolayı üniversite içi ringlerle ücretsiz ulaşım imkanı sağlanarak zaman kaybetmeden ve yol masrafı olmadan öğrencileri KPSS ile ilgili hedeflerine emin adımlarla ulaştıracaklarını söyledi.

Kurumlarının Bafra dolmuş duraklarının hemen karşısında olmasının; Bafra halkı için  getireceği avantajları söyleyen TÜRE; protokolden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Protokol sayesinde Türk Kızılayı Bafra  Şubesi yakınlarının uygun koşullarda kaliteli eğitim hizmetinden faydalanabileceklerini sözlerine ekledi.

bafra-kizilayi.jpgbafra-kizilayi-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.