EĞİTİM BİR SEN YENİ YERİNE TAŞINDI

EĞİTİM BİR SEN YENİ YERİNE TAŞINDI

Eğitim Bir-Sen Yeni Temsilcilik Binasına Taşındı!

A+A-

Yavuz Selim Vakfı ile aynı binada hizmet veren Eğitim Bir Sen Bafra Temsilciliği kısa süre önce Tabakhane mahallesi Emirefendi caddesi No 11/A  yeni yerine taşındı. Çift katlı ve geniş bir alana sahip yeni binasına Bafra Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Hamdi Yıldız şunları belirtti: Öncelikle ilçemizde Memur Sen e bağlı 2300 Eğitim Bir Sen li 940 Üyesi ile  yetkili olan Sendikamızın  yeni yerinin hayırlara vesile olmasını Allah-u Teala’dan niyaz ediyoruz. 
Yeni yerimizde Memur Sen İlçe temsilciliğimiz Eğitim Bir Sen İlçe Temsilciliğimiz Eğitim Bir Sen Hanım Komisyonlarımıza ait birimlerimiz ile oturma salonumuz lobimiz bayanlara ve erkeklere ait mescitlerimiz çay salonumuz ile tüm üyelerimize hizmet verecek olan yeni yerimizi sürekli açık tutacağız. 
Bundan sonra ilçemizde tüm kamu çalışanları için ve ilçemiz için sendikal anlamda üyelerimizin özlük ve mali hakları sosyal hayatımızda birey olarak bizleri ilgilendiren her konuda Yetkili Sendika olmanın vermiş olduğu sorumluluk bilinci ile çalışmalarımıza yeni mekanımızda gerçekleştireceğiz. 
Bu mekan sosyal alanları çalışma alanları ile Memur Sen imize bağlı ilçemizde teşkilatlanmasını sağlamış 9 birim başkanlığımızın hizmetindedir. Bu mekan 2300 üyemizin kendini evinde hissedeceği bir ortam olacak şekilde tasarlanmıştır inşallah bu hedeflerine hizmet edecektir. Burada tüm üyelerimizle , eğitim çalışanları ve paydaş sivil toplum örgütlerimizle bir araya gelerek görüş alış-verişinde bulunarak  ,sosyal –kültürel faaliyetleri sürdüreceğiz. 
Tüm üyelerimizi ve eğitim çalışanlarını Eğitim Bir-Sen Temsilcilik binasına bekler; bir defa daha yeni yerimizin hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’dan  niyaz ederiz.”

egitim-bir-sen-yeni-yerinde.jpgegitim-bir-sen-yeni-yerinde2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.