EĞİTİM BİR-SEN TEMSİLCİLER VE YENİ YÖNETİM İLE TANIŞMA TOPLANTISI

EĞİTİM BİR-SEN TEMSİLCİLER VE YENİ YÖNETİM İLE TANIŞMA TOPLANTISI

Eğitim Bir-Sen Bafra Şubesi tarafından tertiplenen ‘’Temsilciler Toplantısı ve Yeni Yönetim ile Buluşma’’ toplantısı yapıldı.

A+A-

Bafra Öğretmenevinde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Eğitim Bir-Sen Bafra Şube Başkanı Bülent Sevinç;

‘’Yönetim Kurulunda ki arkadaşlar ve siz okul temsilcisi arkadaşlarımız idarecilerimiz ile birlikte Bafra’da çok güzel şeyler yaşadık. Üye sayımız 300’lerden 1000 sınırına kadar dayandı. Bu çalışmada her birinizin katkısı var. Her birinize tek tek katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Hamdi Bey ve ilçe yönetiminde göstermiş oldukları bu başarıdan dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Sevincin ardından konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Samsun İl Başkanı Hamdi Yıldız;

‘’Eğitim Bir-Sen Bafra İlçe Temsilciliğimizin tertiplemiş olduğu temsilciler toplantısına ve yeni yönetim ile kaynaşma, buluşma toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Hedefleri ve yürekleri büyük olan emsalsiz fedakarlıkların, akıtılmış terlerin, adanmış ruhların, ödenmiş bedellerin üzerinde köklenmiş olan bu soylu mücadeleye, bugüne kadar ilçemizde emek vermiş, ter akıtmış, fedakarlık yapmış, yönetim kademelerinde bulunmuş olan tüm abilerimize, kardeşlerimize, bugünde burada bu görevi yürütmekte olan Bafra’da ki değerli yönetim kurulu üyelerimizin her birisine ayrı ayrı selam ediyorum’’ dedi.

Programa Eğitim Bir-Sen Samsun İl Başkanı Hamdi Yıldız ve başkan yardımcısı Fikret Bostan, Eğitim Bir-Sen Bafra İlçe Başkanı ve yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı.

egitim-bir-sen-temsilciler-ve-yeni-yonetim-ile-tanisma-toplantisi-1.jpg egitim-bir-sen-temsilciler-ve-yeni-yonetim-ile-tanisma-toplantisi-2.jpg egitim-bir-sen-temsilciler-ve-yeni-yonetim-ile-tanisma-toplantisi-3.jpg egitim-bir-sen-temsilciler-ve-yeni-yonetim-ile-tanisma-toplantisi-4.jpg egitim-bir-sen-temsilciler-ve-yeni-yonetim-ile-tanisma-toplantisi-5.jpg egitim-bir-sen-temsilciler-ve-yeni-yonetim-ile-tanisma-toplantisi-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.