EĞİTİM-BİR SEN BASIN AÇIKLAMASI

EĞİTİM-BİR SEN BASIN AÇIKLAMASI

Değerli basın mensubu arkadaşlarımız sizlerin aracılığı ile seslendiğimiz değerli üyelerimize eğitim camiamıza .

A+A-

2014-2015  eğitim öğretim yılının tekrar hayırlar getirmesini temenni ederken sendikamızın seçim süreci ile ilgili ilgilenen arkadaşlarımızı bilgilendirmek isteriz.

Eğitimciler Birliği Sendikasının Türkiye genelinde girmiş olduğu seçim sürecinin Bafra ayağı   27 Eylül 2014 Cumartesi günü ilçemizde gerçekleşecektir. Cumartesi günü Bafra Öğretmenevinde saat 09 00-17 00 arası gerçekleşecek olan seçimin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz. Seçimin bir şölen havasında gerçekleşmesi için şu an yönetimde olan bizler elimizden geleni yapmaktayız. Bu demokrasi şöleni üyelerimizin sandığa gelerek oylarını kullanmaları ile taçlanacaktır. Bu vesile ile sizlerin aracılığı ile de tüm üyelerimizi 27 Eylül 2014 Cumartesi günü sandığa gelerek oylarını kullanmaya davet ediyoruz.

Bafra’mızda 2011 yılında görevi bizlere tevdi eden çok kıymetli üyelerimize ve bugün sendikamıza üye olan kardeşlerimize bu göreve talip olduğumuzu bildiriyoruz. Üyelerimiz bizleri tekrar bu göreve layık görür ve görevi bize tevdi ederler ise bu üç yıl içerisinde yönetim kurulumuzda bulunan arkadaşlarımız ile her an yanlarında olduğumuz gibi yine her ihtiyaçlarının olduğunda yanlarında olacağız. Gücünü üyesinden alan sendikamızın Bafra temsilcisi olan bizler bu gücü her zaman hakkın ve haklının yanında üyelerimizin menfaatlerini koruyarak onların mağduriyetlerini gidererek 3 yılımızı tamamladık. Bafra’mızda bütün olumsuz şartlara rağmen güçlenerek yolumuza devam ettik. Allah nasip eder ise aynı çalışma azmi ve şevkiyle üyelerimize hizmet etmeye bu eğitim öğretim yılında yetkiyi de alarak Bafra’nın sendikal anlamda makus talihini değiştireceğimizi bilmenizi istiyoruz.

Değerli üyelerimiz bu 3 yıl boyunca kurumlarımızı sürekli ziyaret ederek üyelerimizin yanında olduk onları bilgilendirdik. İş yeri temsilcilerimiz ve  idarecilerimiz ile mutat zamanlarda istişarelerimizi gerçekleştirdik. Yıl içerisinde çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirerek üyelerimize ve eğitim camiasına hizmet ürettik.  Bu gün ilçemizde sendikamız güçlenerek yoluna devam ediyor ise bu  başta yönetim kurullarımızda görev alan arkadaşlarımız iş yeri temsilcilerimiz ve tüm üyelerimizin fedakarca ve gayretli çalışmalarının ürünüdür. Etki gücünü hiçbir zaman elinden bırakmayan Bafra eğitim Bir Sen siz değerli üyelerimiz  sayesinde inşallah bu yıl yetkiyi de alarak gücümüzü taçlandıracağız.

Bugüne kadar kurum ziyaretlerimizde bizleri bütün nezaketleri ile karşılayan başta işyeri temsilcilerimize, üyelerimize, idarecilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. 27 Eylül Cumartesi günü tüm üyelerimizden sandığa gelerek oylarını kullanmalarını ve bizleri desteklemelerini istirham ediyorum. Saygı ve Selam ile

Yönetim Kurulu Aday Listesi

Hamdi YILDIZ , Orhan KAVGACI, Hasan UÇAR, Bayram TEMİZ , Zeki DURSUN, Aziz  YILDIRIM, Nihat ŞEN

Yönetim Kurulu Yedek  Aday Listesi

Sefer Uslu, Dilek Şen, Bülent Sevinç, Hatice Sürmeli Sönmez, Serdar Yaşar, Fatih Bilaloğlu, Recep titiz

Hanım Komisyonları

Hülya Şahin, Dilek Şen, Hatice Sürmeli Sönmez ,Melahat Tatlısu Yaşar, ,Fatma Sert, Naile Gül Acerbaş, Hamide Kitapçı, Derya Bilgin

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.