EDEBİCE 15 SAYI ÇIKTI

EDEBİCE 15 SAYI ÇIKTI

Edebice dergisi 15. sayıya ulaştı. Edebicenin 15. sayının kapağı “güz” temasıyla çıkıyor. Şükrü Erbaş’ın “…Ve güz geldi Ömür Hanım. Hüznün bütün koşulları hazır.

A+A-

Nedenini bilmediğim bir keder akıyor damarlarımdan” dizeleri ve ressam Erkan Morca’nın sonbahar desenlerini aksettirdiği kapak resmi ile okuyucusunu selamlıyor Edebice.

Edebice’nin bu sayısında iki güzel söyleşi yer alıyor. Prof. Dr. Ahmet Bican Ercilasun ve P.K. 546 kitabının yazarı M. Hayati Özkaya söyleşileri.

Bu sayıda yazı ve şiirleri olan isimler şöyle: Doç. Dr. Hasip Saygılı, Hakan İlhan Kurt, A. Yılmaz Soyyer, Abdullah Mollaoğlu, Ayşe Ünüvar, Numan Altuğ Öksüz, M. Halistin Kukul, M. Nihat Malkoç, Mustafa Tuğrul Çolak, Ömer Burak Sert, Emin Önder, Muhammed Korkmaz, Halil Maraş, Mert Öztaş, İnayet Millidere, Erkan Morca, Serkan Gökbulut, Gamze Uyar, Hasan Atik, Soner Oğuz, Sıdıka Zeynep Yiğit, Önder Çangal, Seda Nur Kurt, Ersin Bayram, Melisa Fırat, İsmail Kılınç, Hakkı Suat Yılmazer, Burak Akdağ, Meltem Türk, Uğur Demirel ve çizgileriyle karikatürist Çağrı Cebeci…

Abone olmak için www.edebice.net/abonelik adresini ziyaret edebilir yahut, bilgi@edebice.net adresinden iletişime geçebilirisniz.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.