Dr. Gökhan Öcal ’’Farklılıklarımız Değil, Ortak Yönlerimizi Öne Çıkaracağız’’

Dr. Gökhan Öcal ’’Farklılıklarımız Değil, Ortak Yönlerimizi Öne Çıkaracağız’’

​İYİ Parti Samsun'da şehit Ömer Halis Demir salonunda düzenlediği tören ile milletvekili aday adaylarını tanıttı.

A+A-

İYİ Parti Samsun'da şehit Ömer Halis Demir salonunda düzenlediği tören ile milletvekili aday adaylarını tanıttı. Samsun'da İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olan 58 kişi, tanıtım toplantısında bir araya geldi. İyi Parti Samsun İl Teşkilatı da yapılan tören ile 24 Haziran'da yapılacak erken seçim için 27. dönem milletvekili aday adaylarını toplu olarak basına tanıttı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halis Demir Salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına İyi Parti çatısı altında Samsun'dan milletvekili aday adayı olan 58 kişinin yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, aday adaylarının yakınları, destekçileri, partililer ve basın mensupları da katıldı.

Düzenlenen törende İyi Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Doktor Gökhan Öcal, Barış Medya Grup Muhabiri Ali Keskin’e yaptığı açıklama da;

‘’Farklılıklarımızı değil, ortak yanlarımızı öne çıkaracağız. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı, Partimizi de iktidar yapmak için hep birlikte çalışacağız.

27. Dönem İYİ PARTİ Samsun Milletvekili Aday Adayı olarak hemşehrilerimizin, Samsunluların desteklerini bekliyor, Aziz halkımıza, Samsunlulara saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

gokhan-ocal-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.