DPNİN YENİ BAŞKANI KEFELİ

DP'NİN YENİ BAŞKANI KEFELİ

Demokrat Parti (DP) Samsun İl Başkanlığı'na Feraye Keleşoğlu Kefeli seçildi.

A+A-

DP Samsun 3. Olağan Kongresi, DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek'in de katalımıyla Büyük Samsun Oteli'nde yapıldı. DP Samsun İl Kongresi'nde bir önceki dönem başkan olan Feraye Keleşoğlu Kefeli ve mevcut başkan Mustafa Gençosmanoğlu'nun listeleri yarıştı. 322 delegeden 232'sinin oy kullandığı seçimlerde, 136 oy olan Feraye Keleşoğlu Kefeli başkanlığa seçildi. Mustafa Gençosmanoğlu ise 96 oy aldı. 
Seçim öncesi yapılan siyasi konuşmalarda, partililerin isteği ile bir kez daha aday olduğunu belirten Feraye Keleşoğlu Kefeli, "Verilen görevden kaçılmaz. Ben sizlere çalışma vaat ediyorum. Geçmiş günlerde olduğu gibi birlik ve beraberlik vaat ediyorum. DP'nin kalesini ve basında her gün olmalım diyorum" dedi. 
Makam sevdalısı olmadığını ifade eden, Mustafa Gençosmanoğlu, "Tribünlere oynamıyorum. Ben saha adamıyım. Benim amacım önce DP Genel Merkez'inden Samsun'un haklarını alabilme kudreti istiyorum" diye konuştu. 
Feraye Keleşoğlu Kefeli'nin başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu: İsmet Bayrak, Orhan Özdemir, Özcan Yılmaz, Aydın Demirel, İhsan Gencal, Hüseyin Yalgın, Bahadır Siren, Kadir Bıçakcı, Suat Pınar, Doğan İskeleli, Atanur Kaya, Bahadır Özkan, Ali Cevahir, Aydın Sönmez, Cen Kaygusuz, Ahmet Barutçu, Zeki Kayhan, İhsan Akdemir, Ahmet Yalçın, Bilge Eren, Necdet Şensoy, İsmail Tokdemir, Ali Kurumahmutoğlu, Çağatay Kirman, Aydın Kaya, Gökhan Güney, Namık Öğütcen ve Mehmet Öztürk. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.