Dostluk Maçı Dostça Bitti

Dostluk Maçı Dostça Bitti

TFF 2 Lig Beyaz Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor ikinci yarının hazırlıkları kapsamında TFF 3 lig 3 grupta yer alan

A+A-

 Fatsa Belediyespor ile Bafra Yeni Şehir Stadyumunda oynadığı hazırlık maçında rakibiyle Erhan Şentürk ve Hüseyin Tokmak’ın karşılıklı golleriyle 1- 1 berabere kaldı.
TFF 2 Lig Beyaz Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor ikinci yarının hazırlıkları kapsamında TFF 3 lig 3 grupta yer alan Fatsa Belediyespor ile Bafra Yeni Şehir Stadyumunda hazırlık maçında karşı karşıya geldiler.
TFF 2 Lig Beyaz grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor grubunda oynadığı 17 resmi karşılaşmadan 11 galibiyet, 4. Beraberlik ve 2 mağlubiyetle 35 puanla lider Sakaryaspor’un 2 puan gerisinde ilk yarıyı 3 sırada tamamladı. 
TFF 2 Lig Beyaz Gurubunda PTT 1 Ligine çıkmak için mücadele veren Yılport Samsunspor ilk devrenin sona ermesinden sonra ara vermeden ikinci yarının hazırlıklarına Nuri Asan Tesislerinde Teknik Direktör Taner Taşkın nezaretinde devam ediyor. İkinci devre hazırlıkları devam ederken, Yönetim de ikinci devrede kadroyu güçlendirmek amacıyla transfer çalışmaların teknik heyetin raporu doğrultusunda sürdürüyor. Bu kapsam da Zonguldak Kömürspor’dan 25 yaşındaki sol kanat Onur Eriş’i, Erbaaspor’dan 21 yaşındaki kaleci Nurullah Arslan’ı ve PTT 1 Lig ekiplerinden Hatayspor’un başarılı futbolcusu 30 yaşındaki orta saha Yılmaz Özeren’i kadrosuna kattı.  
Teknik heyet ikinci devre hazırlıkları kapsamında yaptıkları antrenmanların yanı sıra yaptıkları hazırlık maçlarında hem takıma yeni kazandırılan yeni futbolcuları daha iyi görmek ve tanımak amacıyla bu gün Bafra Yeni Şehir Stadyumunda Yılport Samsunspor Fatsa Belediyespor ile hazırlık maçında karşılaştılar. Yılport Samsunspor’da yeni transferler kaleci Nurullah Arslan ve sol açık Onur Eriş sağ da boy gösteren futbolcular oldu. Bu iki futbolcuda ilk karşılaşmaları olmasına rağmen hazırlık maçında sahada teknik heyetin verdikleri uyguladılar ve taraftarlardan da tam not aldılar.

Her iki tarafta müsabakaya hazırlık maçı olmasından dolayı yedek ağırlıklı ve kadrosuna kattığı yeni futbolcularla başladı. İlk yarıda her iki takımda orta saha mücadelesi şeklinde geçen müsabakada Yılport Samsunspor 38 dakika da kazandığı penaltı atışından Erhan Şentürk’ün attığı golle 1-0 öne geçen taraf oldu. Bu golden sonra Yılport Samsunspor kalesinde etkili olmaya çalışan Fatsa Belediyespor ilk yarının 45 dakikasında Hüseyin Tokmak’la bulduğu golle karşılaşmada durumu 1-1 eşitlik getirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca iki takımda soyunma odasına 1-1 eşitlikle girmiş oldu.
İkinci yarıda çoğu oyuncusunu değiştiren Yılport Samsunspor ikinci yarıda etkili olan taraf Yılport Samsunspor oldu. Rakibine göre cılız ataklar üretmeye çalışan Fatsa Belediyespor ise rakip kalede fazla gol üretemedi. Her iki ekipte bu hazırlık maçında galibiyet golünü bulamayınca karşılaşma ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 bitti.
Karşılaşmaya Bafra İlçe Kaymakamı Ahmet Adanur, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık Yönetimi, 1930 Bafraspor eski Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş, Yılport Samsun spor eski futbolcusu ve Başkanı Emin Kar, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve çok sayıda taraftar karşılaşmayı takip etti.

Haber:Ebu Bekir Yılmaz

samsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-o-001.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-e-001.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-c-001.jpg

samsun-spor.jpgsamsunspor-002.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-g-001.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-b.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-586.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-89.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-58.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-57.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-55.jpg

samsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-1.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-2.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-4.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-5.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-7.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-10-003.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-8-003.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-11-003.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-12-003.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-13.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-22.jpgsamsunspor-fatsaspor-maci-bafrada-oynandi-23.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.