Doruk Canlı Hayvan Pazar’ı Eski Günlerine Geri Döndü

Doruk Canlı Hayvan Pazar’ı Eski Günlerine Geri Döndü

Kavak Belediyesi tarafından hizmete açılan doruk canlı hayvan pazarı yeniden eski canlı günlerine döndü.

A+A-

Yaşadığı bazı olumsuzluklar yüzünden kapanma noktasına gelen Doruk Canlı Hayvan Pazarı Kavak Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ile eski canlı günlerine yeniden kavuştu. Pazarın atıl durumdan kurtarılmasının seçim çalışmaları sözlerinden birisi olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Bir sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

Doruk Canlı Hayvan Pazarının eksiklerinin gidererek yeniden aktif hale getirdiklerini vurgulayan Sarıcaoğlu, “Seçim çalışmalarımızda Doruk Canlı Hayvan Pazarımızı tekrar aktif hale getireceğimizi ve eski günlerinde olduğu gibi tıklım tıklım dolduracağımızın müjdesini vermiştik. Burada yaptığımız düzenlemelerle pazarımızın üstü kapatılarak, çay ocağı ve oturma yerleri yapılarak vatandaşların daha rahat bir ortamda iş yapmalarını sağladık” dedi.

 

VATANDAŞLAR MEMNUN

Bölge besicilerinin büyük ilgi gösterdiği Doruk Canlı Hayvan Pazarının yapılan çalışmalar sonrası son zamanların en büyük kalabalığını yaşadığını söyleyen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu; “Gerek telefonla gerekse sosyal medya üzerinden vatandaşlarımız Doruk Canlı Hayvan Pazarının tekrar eski günlerine dönmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiriyor. Seçimlerde verdiğimiz sözlerimizin de yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz. Her zaman dediğimiz gibi durmak yok hizmete devam” ifadelerinde bulundu.

doruk-canli-hayvan-pazar’i-eski-gunlerine-geri-dondu---1.jpg

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.