Dolandırıcılara karşı uyardı

Dolandırıcılara karşı uyardı

Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekiplerince vatandaşlara "dolandırıcılık" konusunda bilgilendirici broşür dağıtıldı.

A+A-

- Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekiplerince vatandaşlara "dolandırıcılık" konusunda bilgilendirici broşür dağıtıldı.

Havza İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışma kapsamında ilçe pazarının kurulduğu salı günü halkın yoğun olduğu bölgelerde asayiş ekiplerince çalışma yapıldı.

Çalışmada, hırsızlık ve dolandırıcılık konusunda vatandaşları uyaran polisler, şüpheli kişilere karşı bina ve apartman kapılarının açılmaması, şüphelenilen konularda 155'e haber verilmesi konusunda uyarılarda bulundu. 

Polis ekipleri, halkın yoğun olarak kullandığı 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Kevser Park, ilçe pazarı ve kalabalık mekanlarda vatandaşlara içinde hırsızlık, dolandırıcılık ve 155 Polis İmdat hattı temalı, toplam 500 bilgilendirme broşürü dağıttı. 

Havza İlçe Emniyet Müdür Vekili İsmail Kahyaoğlu, yapılan çalışmanın vatandaşların mağdur duruma düşmemeleri için yapıldığını belirterek, "Suçluyu yakalamak kadar suçun önüne geçmek de önemli bir konu. Halkımızın özellikle dolandırıcılık ve diğer suçlardan mağdur olmamaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi. 

 

uyusturu-2.jpguyusturuc-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.