DOĞU BATI EL ELE DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE

DOĞU BATI EL ELE DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE

Samsun Bafra gençlik merkezi “DOĞU BATI ELELE DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE” adlı sosyal projesi kapsamında, kardeş okul olarak seçtikleri Şırnak’ın Uludere İlçesi Şenoba Orgeneral Edip Başer Yatılı Bölge Ortaokuluna çeşitli yardımlarda bulundu.

A+A-

Bafra Gençlik Merkezi liderleri  ve gönüllüleri tarafından toplanan yardımlar, düzenlenen törenle kardeş okul yetkililerine ve öğrencilere teslim edilmek üzere yola çıktı.

Türkiye’nin en ücra köşelerine ulaşma adına yapılan sosyal projeler sürüyor. Bafra Gençlik Merkezi Doğu Batı Elele Daha  Güçlü Türkiye sosyal projesi kapsamında ilk adımını Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki Suriye’den gelen savaş madurlarına yardım kolileri göndererek gerçekleştirmişti. Projenin ikinci adımında  ise  kardeş okul olarak seçtikleri Şırnak Uludere Şenoba Orgeneral Edip Başer yatılı bölge orta okuluna yardım kolileri oldu. Bu yardımlar kapsamında dershanelerden temin edilen TEOG sınavına hazırlık setleri toplandı. Yine Gençlik ve Spor Bakanlığımızın “SENİN KİTABIN BENİM KİTABIM OLSUN” projesi kapsamında okullara bırakılan kitap kutularına okullarımızdaki değerli öğrencilerimizde duyarlılıklarını göstererek ellerindeki kitapları bağışladılar. Bu kitaplarda okullardan alınarak yardım kolilerinde yerlerini aldılar.

Bafra Gençlik Merkezinde toplanan yardımlar kolilenerek Bafra Belediye Başkanı Sayın Zihni ŞAHİN’inde katılım ile Şırnak’a gönderilmek üzere yola çıkarıldı 

Bafra Gençlik Merkezi ailesi  her iki projenin icrasında emeği geçen tüm gönüllü kardeşlerine teşekkür ettiler.
img_0555.jpgimg_0694.jpgimg_0745.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.