Doğru Cevap'tan Tercihlere Veda Pastası

Doğru Cevap'tan Tercihlere Veda Pastası

Samsun'un Bafra'nın ilçesinde başarılı bir eğitim merkezi olan Doğru Cevap Koçluk Merkezi öğrencileri için kutlama yaptı.

A+A-

Bafra'nın sayılı ve iyi hizmet veren kurumlarından biri olan Bafra Doğru Cevap Koçluk Merkezi, 18 Temmuz'da başlayan Üniversite Tercihlerinin bugün (26 Temmuz Çarşamba) bitmesini öğrencileriyle birlikte pasta keserek kutladı.

Öğrenci, eğitimci ve okul yönetiminin katıldığı kutlama, Doğru Cevap Koçluk Merkezi Kurucularından Yüksel Kaygısız yaptığı konuşma ile başladı.

Yükse Kaygısız yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Tercihler bizim son faliyetlerimizdi 2016-2017 eğitim öğretim döneminin son faliyetini tercihlerin yapılmasıyla tamamlamış olduk. Bundan sonraki süreç öğrencilerimizin kazanmaları. Üniversite hayatı uzun bir yolculuk en az 4 yıl ancak daha uzun sürebilir. Temennimiz tam zamanında bitirmenizdir. Her zaman dediğim gibi üniversite hayatı güzeldir ancak asıl önemli olan üniversite bittikten sonraki hayattır. Tercih döneminde sizleri ve kendimizi yormamızın sebebi üniversiteden sonra bir ömür mezun olduğunuz bölümle alakalı iş yapacak olmanızdır. Bizler her zaman buradayız umarım  öğrencimiz olarak buraya bir daha yolunuz düşmez. Buraya arkadaşımız olarak ziyaret etmek istediğinizde yolunuz düşer. Size üniversite ve sonrasındaki hayatınızda başarılar dilerim.

1-522.jpg2-486.jpg3-411.jpg3-411.jpg4-279.jpg5-180.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.