DOĞRU CEVAPTAN DOĞRU DAVRANIŞ

DOĞRU CEVAPTAN DOĞRU DAVRANIŞ

21 Şubat Salı günü Kızılay ve Bafra Doğru Cevap Etüt Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa yürüttüğü kan bağışı kampanyası gerçekleşti.

A+A-

     Kurum öğretmenleri , personel, veli ve katılmak isteyen herkes kan ve kök hücre bağışında bulundu. Doğru Cevap Etüt Eğitim Merkezi Müdüresi İnci MURATOĞLU ‘Bu tür sosyal projelerin çocuklarımızda farkındalık yaratmak adına faydalı olacağını düşündük .Bizler de geleceğimiz, yarınlarımız  çocuklarımıza örnek olmak adına en güzel eğitim biçimi olan rol model anlayışıyla bu kampanyayı merkezimizde gerçekleştirdik.

          Kan ve kök hücre bağışının yaygınlaşması ve Kızılaya destek adına yapılan bu  çalışmaya katılıp bizleri onure eden Bafra Genç İş Adamları Derneği Başkanı Alper GÜNGÖR, Muratoğlu Ticaret Genel Müdürü Yavuz Selim MURATOĞLU, Diş Hekimi Serhan GÜMRÜKÇÜ ,Güneş Sigorta Genel Müdürü Kenan YILDIZOĞLU ,Tokgaz Medikal Oksijen sahibi  Soner ALTUNIŞIK, Kızılay Bafra Şube Yönetim Kurulu Üyesi İncilay TOKER, Çilek Spor Yöneticisi Kezban ÇOLAK ve değerli öğrencilerine, Aday Eğitim Kurumları ve Bafra  Doğru Cevap Eğitim Kurumları kurucusu Yüksel KAYGISIZ ve tüm kurumlarımız da ki öğretmen, personel ve velilerimize gönülden teşekkür ederim.

dogru-cevaptan-dogru-davranis.JPGdogru-cevaptan-dogru-davranis-001.JPGdogru-cevaptan-dogru-davranis-002.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.