Doğan Karafazlıoğlu'ndan Müjde

Doğan Karafazlıoğlu'ndan Müjde

Yalçın Köse- Bafra55.net / Samsun'un Bafra ilçesi Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu, "Oda benim çocuğum, emekledi,yürüdü, asker oldu şimdi de evlendireceğim." diyerek müjde verdi.

A+A-

Bafra Lokantacılar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Karafazlıoğlu,  oda hakkında açıklamalar yaparak, Lokantacılar Esnaf Odası'na bina yapmak için çalışmalar yaptığının müjdesini verdi.

Birçok konuya değinen Karafazlı, "Lokantacılar odasının başkanlığına üyelerimizin teveccühü ile devam edeceğim. Bu oda benim çocuğum. İlk başkan olduğumda emekliyordu, ikincisinde yürüdü, üçüncüsünde büyüdü askere gitti şimdi ise evlendirmek için uğraşıyorum. Evlenecek ve ev sahibi olacak. Odamıza bina yapmadan başkanlıktan çekilmek gibi birşey söz konusu değil. Bu odaya bina yapacağım, kendi üzerime düşen görevi yerine getirip bırakacağım. Bina yapılacak araziyi araştırdım ve buldum. Ancak açıklamadan önce geniş kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. Çalışmalarımızın tam olarak bitmesini bekliyorum. Çalışmalarımız bitince bina yapımı için hiç bir engel kalmayacak. 

Duyuyorum önümüzdeki günlerde olacak seçimde adaylar varmış; demokratik bir ülkede yaşıyoruz, tabiki aday çıkacak karşımıza. Bize başarılar dilemek düşer ancak daha erken çıkması gerekiyordu. Adaylığının erken açıklanması kendisi için daha faydalı olurdu. Ben günün 14 saati işimin başındayım. Bu odayı yönetecek kişi ulaşılabilir olacak. Günün büyük çocuğunluğunda sabit yerinde kalacakki üyeler ulaşabilsin. Rakiplerimiz fazla bir oy alabileceğinide düşünmüyorum ancak bu bir seçim kendilerine başarılar dilerim." ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.