DOĞALA MERHABA, YAPAYA ELVEDA

DOĞALA MERHABA, YAPAYA ELVEDA

Bafra altınyaprak İlkokulu öğretmeni Ümran Akyurt'un başlattığı ''Doğaya Merhaba,Yapaya Elveda'' projesi 2-C sınıfında yapıldı.

A+A-

Samsun Bafra Altınyaprak İlkokulu Öğretmeni Ümran AKYURT’un başlattığı ‘DOĞALA MERHABA, YAPAYA ELVEDA’ projesi,  öğrenci  ve velilerin doğal içeceklerin farkında olması ve doğal içecek kullanımının yaygınlaştırılmasını amaçlamaktadır. ‘DOĞALA MERHABA, YAPAYA ELVEDA’ projesi kapsamındaki ilk uygulama Bafra Altınyaprak ilkokulu 2-C sınıfında yapıldı. Bu proje için sınıftan gönüllü veliler doğal yoğurt mayalayıp sınıfa getirdi. Sınıf öğretmenleri Ümran AKYURT ayran yapımını anlattı ve veliler ve öğrenciler tarafında ayran hazırlanıp doğal ayranlar içildi. Gönüllü velilerin getirdiği portakallar öğrenciler tarafından sıkıldı ve tadına bakıldı. Doğal olanlarla yapay olanlar karşılaştırıldı. Hangisinin sağlıklı olduğu konusu tartışıldı. Uygulama esnasında öğrenci ve velilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

dogala-merhaba-yapaya-elveda-proje-foto-003.jpgdogala-merhaba-yapaya-elveda-proje-foto-005.jpgdogala-merhaba-yapaya-elveda-proje-foto-006.jpgdogala-merhaba-yapaya-elveda-proje-foto-008.jpgdogala-merhaba-yapaya-elveda-proje-foto-051.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.