DİYALİZ HASTALARINA TELEVİZYONLU SERVİS

DİYALİZ HASTALARINA TELEVİZYONLU SERVİS

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde periton ve hemodiyaliz servisi yenilenerek hastanenin 5. katında hizmete girdi.

A+A-

OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Şaban Esen, daha önce A katında olan ve 5. kata alınan servisteki hastaları ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Servisle ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Şaban Esen, "Hastanenin diyaliz ünitesinde hastalar günlük terapilerini olurken kişiye özel ekran ve kulaklıktan televizyon izleme fırsatını da buluyorlar. Her yatakta ayrı televizyon ve kulaklık bulunan serviste, hastalar istedikleri TV kanalını seçerek gürültü kirliliği olmadan tedavilerini alıyorlar" diye konuştu.
Hasta ve çalışan memnuniyetinin sağlık hizmetlerinde çok önemli olduğunu vurgulayan Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Şaban Esen, "Personelimiz daha modern ve ferah ortamda çalışmaktan dolayı mutlular, hastalarımız da daha iyi şartlarda hizmet aldıklarından dolayı çok memnunlar. Hastanemizin diğer birimlerinde de yenileme çalışmalarımız hızla devam ediyor, önümüz yıl içerisinde 3 servis daha yenilecektir" dedi.
Tedavi Gören Hastalar ise çok memnun oldukları dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.