DİKMEN BELEDİYE BAŞKANININ AĞABEYİ KAZADA HAYATINI  KAYBETTİ

DİKMEN BELEDİYE BAŞKANININ AĞABEYİ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullunun Ağabeyi Engin İstanbullu Gerze'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

A+A-

Dikmen Belediye Başkanımız Saim Istanbullu' nun ağabeyi Engin İstanbullu ve SİYAD Genel Başkanı Mehmet Kuru' nun Babası Geçirmiş olduğu Trafik kazası nedeniyle vefat etmiştir. Cenazesi yarın İkindi namazına müteakip Dikmen Merkez Cami'nde kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanımız Saim Istanbullu ve SİYAD Genel Başkanı Mehmet Kuru' ya Allah' tan rahmet ailelerine ve sevdiklerine sabırlar dileriz.

 

 

15 Temmuz 2018 Pazar Günü saat 13:00 sıralarında Dikmen İlçesi Akçakese Köseağgil Köyünde geçirdikleri kaza neticesinde hayatlarını kaybettiler Edinilen bilgiye göre Dikmen'li İş Adamı Cengiz İstanbullu ve Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu'nun kardeşleri Engin İstanbullu (54) ile İstanbul'daki en büyük STK'lardan birisi olan SİYAD Genel Başkanı ve La Luce mağazalarının sahibi İş Adamı Mehmet Kuru'nun babası İsmet Kuru (68) traktör kazasında vefat ederken, aynı traktörde bulunan Ali Koca'nın (54) ise kazada yaralanarak 112 Acil Ambulansı ile Sinop Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Köy sakinleri, Engin İstanbullu ve Ali Koca'nın Akçakese köyüne traktör ile malzeme götürdüğünü,  İsmet Kuru'nun ise misafirlerini karşılamak için Dikmen Merkez'e traktör ile  gitmek istediğini belirttiler. Olay ile ilgili kesin ve net bir bilgi olmadığı öğrenilirken, birçok vatandaş traktörün köyden ayrıldıktan kısa bir süre sonra aracın baş aşağı hızlanarak bir tepeye çarptığı, Traktörü kullanan İstanbullu ve Kuru'nun çarpmanın etkisiyle araçtan fırladıkları ve olay mahallinde öldükleri öğrenilirken Koca'nın ise kazadan yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi Olayın ardından Gerze Cumhuriyet Savcısının olay mahalline giderek incelemelerde bulunduğu, yapılan incelemelerin ardından sürücü ve beraberinde ki şahsın kesin ölüm Sebeplerinin araştırılması amacıyla Adli Tıp'a gönderildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.