DESTEK VARSA, ENGEL YOKTUR

DESTEK VARSA, ENGEL YOKTUR

Türkiye İşitme Engelliler Voleybol Süper Liginde mücadele eden Bafra işitme engelliler spor kulübü voleybol takımı İstanbul Bahçelievler Engelliler Spor Salonunda İstanbul Aksaray İşitme Engelliler voleybol takımını üstün bir oyun sonucunda 3-0 yenerek 2.

A+A-

Türkiye İşitme Engelliler Voleybol Süper Liginde mücadele eden Bafra işitme engelliler spor kulübü voleybol takımı İstanbul Bahçelievler Engelliler Spor Salonunda İstanbul Aksaray İşitme Engelliler voleybol takımını üstün bir oyun sonucunda 3-0 yenerek 2.sıradaki yerini korudu.

Bafra işitme engelliler spor kulübü voleybol takımı teknik heyetini, sporcularını, İşaret dili tercümanı Mustafa Yasir Aksoy ve Bafra İşitme Engelliler Derneği Başkanı Bülent Kurtgözlü’yü İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu’nun bir yakınının cenazesi dolayısı ile şehir dışında olduğundan İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) yönetim kurulu üyeleri İstanbul Bafra Dereler Köyü Dernek Başkanı Faruk Önday, Sayman Haluk Önday, İstanbul Bafra Düzköy Derneği Başkanı Kerem Alışkan, başkan yardımcısı Gazanfer Uğur karşıladı.

Bafra’dan gelen misafirleri Bafra işitme engelliler spor kulübü voleybol takımı teknik heyetini, sporcularını, İşaret dili tercümanı Mustafa Yasir Aksoy ve Bafra İşitme Engelliler Derneği Başkanı Bülent Kurtgözlü’ye yakın ilgi gösteren BADEF Yönetim kurulu üyeleri Bafra işitme engelliler spor kulübü voleybol takımının İstanbul Bahçelievler Engelliler Spor Salonunda İstanbul Aksaray İşitme Engelliler voleybol takımı ile yaptığı ve 3-0 kazandığı müsabakayı seyrettikten sonra onlara Bafralı Sabri Usta’nın pide salonunda meşhur Bafra Pidesi ikram ettiler.

Karşılama ve ikramlardan dolayı çok mutlu olan Bafra İşitme Engelliler Derneği Başkanı Bülent Kurtgözlü İşaret dili tercümanı Mustafa Yasir Aksoy aracılığı ile İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) yönetim kurulu üyeleri İstanbul Bafra Dereler Köyü Dernek Başkanı Faruk Önday, Sayman Haluk Önday, İstanbul Bafra Düzköy Derneği Başkanı Kerem Alışkan, başkan yardımcısı Gazanfer Uğur’a teşekkür ederek mutluluklarını belirtti.

 

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) yönetim kurulu üyesi İstanbul Bafra Dereler Köyü Dernek Başkanı Faruk Önday ise yaptığı açıklamada,’’ İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanımız Mustafa Hacıoğlu  bir yakınının  cenazesi dolayısı ile şehir dışında olduğundan İstanbul Bafra Dereler Köyü Derneği Saymanımız Haluk Önday, İstanbul Bafra Düzköy Derneği Başkanımız Kerem Alışkan, başkan yardımcısı Gazanfer Uğur ile birlikte bizlere her zaman başarıları ile gurur yaşatan Bafra işitme engelliler spor kulübünü karşıladık. Onlara motivasyon için maçlarını seyrettik. 3-0 kazanılan bir müsabaka sonucunda ise onları davet edip Bafralı Sabri Ustanın pide salonunda Bafra Pidesi ikram ettik. Salonda asılı olan pankkartta yazdığı gibi destek varsa engel yoktur. Bizlerde elimizden geldiği kadar engelli kardeşlerimize yapacağımız desteklerle problemlerini engelleyeceğiz.

Hemşerimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’ında engellilere ve engelli sporculara karşı halisane tutumunu biliyoruz. Onlara sağladığı destekler içinde BADEF olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizlerde Bir Bafra,Samsun, Türkiye Sevdalısı olduğumuzdan onları örnek alarak engellilere ve engelli sporculara ne kadar destek verirsek ne mutlu bizlere.’’dedi.

badef-(2).jpgbadef-(4).jpgbadef-(6).jpgbadef-(9).jpgbadef-(11).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.