DESK’TEN CHP İL BAŞKANI ATALAY’a ZİYARET

DESK’TEN CHP İL BAŞKANI ATALAY’a ZİYARET

DESK-Demokratik Sendikalar Konfederasyonuna bağlı sendikaların Samsun İl Başkanları CHP İl Başkanlığına seçilen Mehmet Atalay’ı makamında ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

A+A-

DESK-Demokratik Sendikalar Konfederasyonu’na bağlı sendikaların Samsun şube başkanları;  Desk ve Din-Bir-Sen İl Başkanı Erdinç Kontaş, DOS-Demokratik Ofis Sen İl Başkanı Fevzi Gül, Emekli-Bir-Sen İl Başkanı Ufuk Gürbüz ve Emekli Bir Sen Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Kul, beraberindeki heyet CHP Samsun İl Başkanlığına seçilen Mehmet Atalay’ı makamında ziyaret ettiler. DESK yöneticilerini karşılayanlar arasında ayrıca CHP İl Başkanlığı Teşkilatlandırmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dinçer Soylu da hazır bulundular. DESK’e bağlı sendikaların İl Başkanları CHP İl Başkanlığına seçilen Mehmet Atalay’ı  İl Başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik ederek, kendisine ve yönetime hayırlı olması dileğinde bulundular.

CHP İl Başkanlığına seçilen Mehmet Atalay da ziyaretten son derece memnun olduklarını ve sivil toplum kuruluşlarının bu ülke için olmazsa olmazları arasında olduğunu ve sendikaları fazlasıyla önemsediklerini söyleyerek, DESK’e her zaman kapılarının açık olduğunu ve bu ziyaretten Samsun il teşkilatı adına son derece memnun ve mutlu olduğunu söyleyerek gelen heyetle bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.