Derbi Muhtarın Yerinde İzlenir

Derbi Muhtarın Yerinde İzlenir

Fenerbahçe - Galatasaray maçı, Süper Lig'in yeni haftasında en çok beklenen ve sonucu en çok merak edilen karşılaşmasını Bafra Belediyesi karşısında ki, Muhtarın Yerinde izleyebilirsiniz.

A+A-

Fenerbahçe - Galatasaray maçı, Süper Lig'in yeni haftasında en çok beklenen ve sonucu en çok merak edilen karşılaşma. Derbi maçı öncesinde Galatasaray 53 puanla 1. sırada yer alırken Fenerbahçe 47 puanla 4. sırada yer alıyor. Fenerbahçe'nin zirveden ve şampiyonluk hedefinden uzaklaşmaması için maçı kesin kazanması gerekiyor. Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısında en büyük kozu taraftarları ve rakibi karşısında Kadıköy'de 18 yıldır kaybetmemenin verdiği psikolojik üstünlük. Galatasaray ise aradaki 6 puan farkı ile sahaya rakibinden daha rahat çıkacak. Peki Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? FB - GS derbisi hangi gün oynanacak?

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Süper Lig 26. haftasının en önemli karşılaşması, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak. İki takım arasında ilk yarıda Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşma golsüz berabere tamamlanmıştı. Cüneyt Çakır'ın yönettiği karşılaşmada Galatasaray'da Belhanda kırmızı kart ile oyun dışı kalmıştı. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçı 17 Mart Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. 

GALATASARAY, KADIKÖY'DE 18 YILDIR GALİP GELEMİYOR!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 17 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray, rakibine karşı deplasmanda galibiyete hasret. Fenerbahçe deplasmanında son galibiyetini 22 Aralık 1999'da 2-1'lik sonuçla alan sarı-kırmızılı takım, aradan geçen 18 yılı aşkın sürede rakibini deplasmanda yenmeyi başaramadı.

Galatasaray, 1999'daki galibiyetten sonra Fenerbahçe ile Kadıköy'de 21 kez karşılaştı. Sarı-kırmızılı takım, 3'ü Türkiye Kupası, 18'i de lig olmak üzere Kadıköy'de çıktığı 21 resmi müsabakada 15 kez yenildi, 6 kez de berabere kaldı.

Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanında çıktığı son 21 müsabakada gol yollarında da büyük sıkıntı yaşadı. Fenerbahçe karşısında bu müsabakalarda 14 gol atan sarı-kırmızılı takım, kalesinde ise 43 gole engel olamadı.

Galatasaray, Kadıköy'de çıktığı 21 maçın 11'inde skor üretemezken, 2 müsabakada ise 2 takım da gol atamadı.

Konuk ettiği Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray, puanını 53'e yükselterek zirvedeki yerini korudu. Fenerbahçe ise deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-0'la geçti, puanını 47'ye yükseltti ve 4. sırada yer aldı.

Muhtarın Yeri: Bafra Belediyesi Karşısı

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.