DERBENT KÖYÜNDE İFTAR ÇOŞKUSU

DERBENT KÖYÜNDE İFTAR ÇOŞKUSU

Ramazan ayının vazgeçilmezi iftar programlarına bu akşam Derbent köyünde devam edildi.

A+A-

Bafra ilçesi Derbent mahallesinde Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri tarafından 400 kişilik iftar verildi. Derbent mahallesi camii önünde verilen iftar programı, iftar öncesi ebediyete intikal edenler için Kuran-ı Kerim okunması ile başladı. Akabinde Bafra vaizlerinden Abdullah Demircan tarafından dua yaptırıldı. Programa MHP Samsun Milletvekili adayı Abdurrahman Çamaş, CHP Samsun Milletvekili adayı Neslihan Hancıoğlu, İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı Hüseyin Acar, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Bektaş ve AK Parti Gençlik kolları başkanı Murat Arslan katıldı.

 İftar programı hakkında konuşan Derbent Mahallesi muhtarı Hüseyin Başaran; “Derbent köyümüzde bu yıl ilk defa bir iftar programı düzenledik. Yaklaşık 400 kişi katıldı. Bizlerin ataları bu köyde cami önünde bayramlarda Kazan Pilavı ikramı yaparmış. Bizde onların varisleri olarak istedik ki köyümüzde bir İftar programı tertip edelim. Çok şükür bu akşam gördük bir şey yapılır ise karşılığı oluyormuş. Bizleri yalnız bırakmayan tüm köy halkıma, siyasi partilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu programda emekleri olan tüm köy halkımıza teşekkür ediyorum.”

derbent-koyunde-iftar-coskusu-3.jpgderbent-koyunde-iftar-coskusu-4.jpgderbent-koyunde-iftar-coskusu-5.jpgderbent-koyunde-iftar-coskusu-6.jpgderbent-koyunde-iftar-coskusu-7.jpgderbent-koyunde-iftar-coskusu-11.jpgderbent-koyunde-iftar-coskusu-12.jpgderbent-koyunde-iftar-coskusu2.jpg

 

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.