Deniz Akkaya’nın İlk Konuğu Hayati Akbaş Oldu

Deniz Akkaya’nın İlk Konuğu Hayati Akbaş Oldu

Deniz Akkaya’nın İlk Konuğu Hayati Akbaş Oldu

A+A-

Manken, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya, özel bir televizyon kanalında yapacağı program için ilk konuk olarak Özel FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş’ı seçti.
Manken, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya, Beyaz TV’de yayınlanacak olan “Deniz Akkaya ile Yeniden Ben” adlı program çekimleri için ilk konuk olarak Özel FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş’ı seçti.
Bugün ilk çekimler için FBM Tıp Merkezi’ne gelen Akkaya, çekimler öncesinde yaptığı açıklamada, “Biz Beyaz TV’ye yeni başladığımız bir proje için bugün Samsun’dayız. Bu program ilk defa yapılan bir program değil. Biraz daha diğerlerinden farklı olarak sosyal sorumluluk barındırıyor. Bizim asıl amacımız, belli nedenlerle çocukken tacize uğramış veya suistimal edilmiş kadınların, evlilik döneminde şiddete uğramış aynı zamanda aldatılan kadınların öz güvenlerini kaybetmesi sonucu onları tekrar öz güvenlerini kazandırmak için yaptığımız bir programdır. Programımızın ilk konuğu olarak Hayati Akbaş’ı tercih ettik. Çünkü estetik konusunda Hayati Bey Türkiye’de en iyi estetikçilerden bir tanesidir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.