Demircan: "Teröre Karşı Birlik Olmalıyız"

Demircan: "Teröre Karşı Birlik Olmalıyız"

Demircan: "Teröre Karşı Birlik Olmalıyız"

A+A-

Seçim çalışmaları kapsamında esnafla bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Ankara’da yaşanan patlamayla ilgili yaptığı açıklamada, "Soğukkanlılığımızı kaybetmeden teröre karşı birlik ve beraberliğimizi korumamız gerekir" dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, seçim çalışmaları kapsamında İlkadım ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Güne esnaf kahvaltısı ile başlayan Demircan, akabinde programına, 100. Yıl Bulvarı güzergahında esnaf ziyaretleriyle devam etti.
"BU SALDIRI MİLLETİMİZE YAPILMIŞTIR"
Ziyaret sırasında Ankara’da yaşanan patlamaya ilişkin açıklamalarda bulunan Demircan, "Ankara’da yaşanan insanlık dışı, hain terör saldırısını tel’in ediyor, ölenlere rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Sorumluların en kısa zamanda adalete teslim edilmesi için devletimizin gereken çalışmaları yapacağına kimsenin şüphesi olmasın. Bu kanlı terör saldırısı doğrudan milletimize yapılmış saldırıdır. Türkiye’nin istikrarına yapılmış bir saldırıdır. Soğukkanlılığımızı kaybetmeden teröre karşı birlik ve beraberliğimizi korumamız gereklidir" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.