Demir, Samsunspor'un yanında

Demir, Samsunspor'un yanında

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Yılport Samsunspor'un zaferle ayrıldığı Niğde Anadolu FK'nın coşkusuna ortak oldu.

A+A-

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yılport Samsunspor, ligin 28. haftasında sahasında konuk ettiği Niğde Anadolu FK'yı 2-0 yendi.

19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir'de izledi. Samsunspor'un her hafta sahasında oynadığı maçları kaçırmayan Demir, bu hafta da büyük coşkuya ortak oldu, kırmızı-beyazlı ekibe destek verdi. Heyecanı büyük maçta Samsunspor, maçın ilk dakikalarında golü bulurken iyi bir oyun sergileyerek skoru 2-yaptı. Demir, galibiyet sevincini taraftarlar ve maçı izleyen diğer protokol üyeleriyle birlikte yaşadı.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Samsunspor'un bir sevda olduğunu belirterek, "Galibiyet serisinin devam ederek Samsunpor'un hak ettiği yere yükselmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Güzel ve heyecanlı bir maç izledik. Şehrimizin takımının her zaman yanındayız. Oyuncularımızı ve yönetimi galibiyetten dolayı tebrik ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum