Demir Bafralı Muhtarları Uyardı "Yanlış Yöne Yelken Açmayın"

Demir Bafralı Muhtarları Uyardı "Yanlış Yöne Yelken Açmayın"

Bafralı muhtarlarla buluşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Yanlış olana yelken açmayın, doğru olandan şaşmayın" diye uyardı

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra İlçesi'nden 'hayırlı olsun' ziyaretine gelen muhtarları makamında kabul etti. Başkan Demir, "Muhtarlarımızla sürekli irtibat halinde olacağız. Bunun için Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bir birim oluşturuyoruz" dedi.

bafrali-muhtarlar2.jpg

'DOĞRU OLANDAN ŞAŞMAYIN...'

Samsun'da yepyeni bir dönemin başladığına dikkati çeken Mustafa Demir, "Size tavsiyem, hiç bir zaman doğru olandan şaşmayın. Bizler bugün varız yarın başkası olacak. Muhtarlığınız için gerekli olduğunu düşünseniz bile yanlış olan şeylere doğru yelken açmayın. Samsun gibi şehirlerin buna ihtiyacı var. Çünkü Samsun bölgenin merkezi" diye konuştu.

'MEZARDAN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ YOK!..'

"Samsun kalkınmazsa bölge kalkınamaz" diyen Başkan Demir, "Ev, ocak namus ve can ehemmiyeti tehlikeye düştüğü için buraya gelmiş insanlar var. Tehlikeye düştüğümüzde bizim mezardan başka gidecek yerimiz yok. 3 dönem siyaset yaptım. Bu kadar asil bu kadar saygılı, devletine ve milletine bağlı başka bir şehir görmedim" ifadelerini kullandı.

MUHTARLAR İÇİN İNTERAKTİF BİRİM

Seçim öncesi sunulan projeleri hayata geçirmek için büyük gayret göstereceğini belirten Başkan Demir, "Güzel bir seçim geçirdik. Sunduğumuz projeleri gerçekleştirirsek, bu şehir gerçekten şahlanmış olacak ve bu projeleri de hayata geçirmek için büyük bir mücadele vereceğiz. Belediyede muhtarlarımızla irtibatlı bir birim oluşturacağız. Belediye ile interaktif her an irtibata geçebileceksiniz bir birim. Her ilettiğiniz ciddiye alınacak, kayda geçecek ve size bilgi verilecek. Elektronik ortamda yazılı bir metne dönüştürmeye gayret edeceğiz. Ne talep edildi, ne dendi ben görmek istiyorum. Sadece sizin için değil vatandaşlarımız için de açık olacak bu sistem" dedi.

YOL VE SU PROBLEMİ KALMAYACAK'

5 yıllık görev süresi boyunca il genelinde gezilmedik mahalle bırakmayacağını da belirten Mustafa Demir, "Sorunları bizzat yerinde göreceğim. Tüm mahalle ve grup yollarını 5 yıl içinde tamamlayacağız. İçme suyu problemi olan mahallelerimizin sorunlarını en kısa sürede çözmek için gayret edeceğiz. Samsun’daki bütün vatandaşlarımıza sizlerle birlikte el ele vererek hizmet edeceğiz. Bu konuda desteklerinizi bekliyorum" diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.