Dededağ Sakinleri Başkan Şahin'e Teşekkür Etti

Dededağ Sakinleri Başkan Şahin'e Teşekkür Etti

Bafra Belediyesi’nin Asfalt seferberliği Dededağ mahallesinde devam ediyor.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin “Verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz. Dededağ mahallemizde asfalt çalışmalarına başladık.” dedi.

Dededağ Mahallesinde başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen başkan Şahin’e belediye meclis üyesi Erdal Doğan, mahalle muhtarı Hüseyin Demir ve Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özdamar eşlik etti. Başkan Şahin daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri Başkan Zihni Şahin’e teşekkür etti.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dededağ, ilçemizin en büyük mahalleleri arasında yer almaktadır. Yollarında asfalt ihtiyacı bulunuyordu. Kapsamlı bir çalışma yapmayı düşündüğümüz için buna göre bir planlama yaptık. Araç gereç ve personellerimizle Mahallemizde yoğun bir asfalt çalışması yapacağız. Bu çalışmaları başlattık. İnşallah Dededağ Mahallemizin yol problemini tamamen çözeceğiz. Mahallemize de verdiğimiz sözü tutmuş olacağız. İncelemelerimizden sonra mahalle sakinlerimizle sohbet ettik. Mahalle muhtarımıza ve hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

dededag-asfaltlama-(2).jpgdededag-asfaltlama-(3).jpgdededag-asfaltlama-(5).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.