CUMHURİYET ORTAOKULU “ÇEVRE İÇİNSE EĞER, ATIK TOPLAMAYA DEĞER” DEDİ

CUMHURİYET ORTAOKULU “ÇEVRE İÇİNSE EĞER, ATIK TOPLAMAYA DEĞER” DEDİ

Bafra Cumhuriyet Ortaokulu E-twinning kapsamında 6 ülkeden 23 okulun katılımıyla yürütülen "Çevre İçinse Eğer, Atıkları Toplamaya Değer" Projesi hakkında Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı bilgilendirildi.

A+A-

Proje tanıtımında tertip edilen ziyarete Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Yardımcısı Derya Bilgin, Proje yürütücü öğretmenler; Derya Bilgin, Seher Bildik, Çiğdem Kurt, Kadriye Şenel Çakır ve öğrenciler katıldı.

"Çevre İçinse Eğer, Atıkları Toplamaya Değer" Projesinde; Atık kâğıt, plastik ve yağın toplanarak geri dönüşümüne katkı sağlanıyor.

Projede öğrenciler her hafta farklı bir etkinlik yapıyor. Logo tasarımı, slogan yarışması, hikâye yazımı, yapay zekâ teknolojileri kullanımı, geri dönüşümlü malzemelerle tasarım, atık yağdan sabun yapımı gibi aşamaları geride bırakan ekip; ikinci dönem başlar başlamaz çevre temalı bir şarkıyı ortak oldukları 23 okulla birlikte söyleyerek klipe çevirecekler.

Ziyaretten ve projeden duyduğu memnuniyeti ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: “Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan sıfır atık projesine özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin sahip çıkması oldukça sevindirici. İlçemizde bulunan Cumhuriyet Ortaokulu ’da E-twinning kapsamında 6 ülkeden 23 okulun katılımıyla yürütülen "Çevre İçinse Eğer, Atıkları Toplamaya Değer" projesi ile çevreye duydukları hassasiyeti verdikleri önemi ortaya koyuyorlar. Bu çok anlamlı projede bulunmaları ve katlı sağlamalarından ötürü, Cumhuriyet Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine kalbi teşekkürlerimi iletiyorum” Dedi.

cumhuriyet-o.okulu-(1).jpgcumhuriyet-o.okulu-(2).jpgcumhuriyet-o.okulu-(4).jpgcumhuriyet-o.okulu-(6).jpgcumhuriyet-o.okulu-(10).jpgcumhuriyet-o.okulu-(13).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.