CİNLERDEN KURTULUŞUNU BAFRA55.NET'E ANLATTI

CİNLERDEN KURTULUŞUNU BAFRA55.NET'E ANLATTI

Özel Haber / Geçtiğimiz Ocak ayında gerçekleşen Samsun’un Bafra ilçesindeki cin çıkarma seansı sonucu iyileşen Gülten G. düzeldiğini söyledi.

A+A-

Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk’ün Samsun Bafra ilçesindeki ofisinde gerçekleşen cin çıkarma seansıyla tedavi edilmesi sonucu iyileştiğini belirten Gülten G. “Korkumun ve içimdeki sıkıntının geçtiğini hissettim, artık rahat bir şekilde nefes alabiliyorum.” dedi. 

Tedaviden önce yalnızlık ve acı içinde olduğunu dile getiren Gülten G. yalnız kalmayı sevdiğini, gördüğü cinlerle bir yere gidip oyun oynadığını ifade etti.  Çocuklarını farklı bir varlık olarak gördüğü zamanlara dikkat çeken Gülten G. “Çok şükür şimdi tamamen geçti.” diye konuştu. 

Yaşadığı süreçte Gülten G’nin yanında olan eşi Tuncay G: “İnsanın başına her şey gelebilir, bunu yaşamayan bilemez.” şeklinde konuştu.

Her gün karşılaşıyoruz

Tedavinin sonuçlanması üzerine konuşan Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk şunları söyledi: “Daha önceki TV programlarımda metafiziğin ne olduğundan bahsettim. Bu tür durumlara her gün şahit olmaktayız, İnşallah kimsenin başına bu tarz olaylar gelmesin, sahip olanlara da Allah acil şifalar versin” dedi.

haber-sitesine-anlattilar-!!!-1.jpg,

 

 

DAHA ÖNCEKİ HABERİMİZDE NE OLMUŞTU !!!

''Hatırlatma; Bu videolu haber, Gülten G. ve yakınları tarafından izin alınarak çekim yapılmıştır ve haber haline getirilmiştir. Saygılarımızla, bilginize...''

 

İstanbul’un Pendik ilçesinde yaşayan ve seracılıkla uğraşan Gülten G. çalıştığı yerde birden bayıldığını sonrasında ise hayatının değiştiğini söyledi.

 

İstanbul’un Pendik ilçesinde yaşayan evli ve iki çocuk annesi, Gülten G.(34), işyerinde bayıldıktan sonra kendini erkek gibi gördüğünü belirtti.

Olay sırasında yanında bulunan eşi Tuncay G. eşinin erkek gibi konuşmaya ve davranmaya başladığını söyledi.

Yedi aydır bayılma, dudaklarını ısırma, krizler geçirme gibi belirtiler gösterdiğini belirten Gülten G;

“Bayılmalarımın nedeni ilk başta sadece epilepsi zannedildi, sonradan krizler geçirmeye, bağırmaya ve değişik şeyler söylemeye başladım.” ifadelerini kullandı.

İçindeki ‘’cinin’’ kendisine aşık olduğunu söylediğini vurgulayan Gülten G:

“Bana çocuklarımızın olduğunu ve onunla evlenmezsem beni öldüreceğini söylüyordu.” diye konuştu.

Çözümü Bafra’da Buldular…!!!

Önce hastaneye gittiklerini söyleyen Gülten G. sözlerini şöyle sürdürdü: “Sonuç alamadığımız için hocaya gittik ancak hoca bize sadece muska yazıp gönderdi.”

Son çare, Samsun Bafra ilçesi dahil olmak üzere çok ilde ofisleri bulunan, uluslararası üne sahip, resmi belgeli Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk’e başvuran aile, burada seans ile desteklenen tedaviye başladılar.

Yirmi yıllık meslek tecrübesine sahip, yüzlerce vakayı çözmekle Türkiye’de de ün salmış olan Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, Gülten G’ye neler olduğunu açıklayarak şunları söyledi:

“Serada, cinlerin yuvalandığı bir bölgede, pırasanın üzerine idrarını yapması sonucu aşık bir cin Gülten G’ye musallat olmuş. Yaptığımız çeşitli tedavilerle cini göndererek, önceki pek çok hastalar da başarılı olduğumuz gibi Gülten G’ninde tedavisinde başarı sağladık.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.