Çiğdem Karaaslan Canik'te 'Yeni Türkiye'yi anlatacak

Çiğdem Karaaslan Canik'te 'Yeni Türkiye'yi anlatacak

Canik Belediyesi'nin konferanslar serisi kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Cumartesi akşamı "Çevre, Şehir ve Kültür Politikaları" konulu konferans verecek.

A+A-


Daha önce Türkiye genelinden önemli isimleri Yeni Türkiye Yolu'nda Konferansları kapsamında Samsun'a getiren Canik Belediyesi, bu kez AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı Samsunlularla buluşturuyor. Karaaslan, 5 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da Canik Kültür Merkezi'nde "Yeni Türkiye Yolunda Çevre-Şehir ve Kültür Politikaları" konulu konferans verecek.

Türkiye'nin hedeflerine katkı
Amaçlarının 2023, 2053 ve 2071'i hedefleyen yeni Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunmak olduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunluları Cumartesi akşamı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan tarafından verilecek konferansa davet etti. Belediye olarak görevlerinin sadece rutin belediyecilik hizmetleri olmadığına işaret eden Başkan Genç, "Düzenlediğimiz bu konferansları Yeni Türkiye'nin hedeflerini halkımızın daha iyi anlaması bakamından önemsiyoruz" dedi.
Dünyanın değişim ve dönüşümü ile birlikte Türkiye'nin de dönüştüğünü, buna bağlı olarak sistemin de değişmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Genç, "Belediyeler sadece çöpü toplayan, yol, kaldırım, bina, kentsel dönüşüm yapan kurumlar değildir. Belediyeler, şehirlerin dönüşümü ile birlikte ülkelerin dönüşümüne de katkı sağlayan kurumlardır. Yeni Türkiye'nin yapılanması, altının doldurulması, yeni Türkiye'nin oluşumu ve inşasına Canik Belediyesi olarak katkı sağlıyoruz. Dünya hızlı bir şekilde gelişiyor ve dönüşüyor. Türkiye de aynı hızla gelişiyor ve dönüşüyor. Dolayısıyla sistemin de aynı hızla dönüşmesi ve gelişmesi için bu tip konferansları düzenliyoruz" diye konuştu.

Genç'ten konferansa davet
Önemli isimleri halkla buluşturarak yeni anayasa ve başkanlık sisteminin alt yapısını oluşturduklarını dile getiren Başkan Genç, şunları söyledi: "Konferanslar serimizin bu seferki konuğu AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan hanımefendi. Kendisi Samsunlu hemşehrilerimize Yeni Türkiye Yolunda Çevre, Şehir ve Kültür Politikaları konusunu anlatacak. Halkımız, şehrimiz ve ülkemiz açısından oldukça faydalı bir konferans olacağına inanıyoruz. Tüm halkımızı Cumartesi akşamı saat 19.00'da Canik Kültür Merkezi'ne davet ediyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.