ÇİĞDEM KARAASLAN; ‘’ATATÜRK’ÜN EMANETİNİ DAHA İLERİYE  TAŞIMA HEDEFİYLE ÇALIŞIYORUZ’’

ÇİĞDEM KARAASLAN; ‘’ATATÜRK’ÜN EMANETİNİ DAHA İLERİYE TAŞIMA HEDEFİYLE ÇALIŞIYORUZ’’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

A+A-

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Milletimizin, ilelebet huzur, refah ve birlik içinde yaşayacağı Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde ilk adım şehri Samsun'umuzdan 1919’da başlayıp 1923’te Cumhuriyet’imizin İlanı’yla taçlanan mücadelemize önderlik eden, ülkemizin gelişim ve kalkınma çizgisinde muasır medeniyetler çizgisini hedef olarak gösteren büyük devlet ve siyaset adamı, zaferle neticelenen nice savaşta kahraman ordumuzun önünde yürüyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve yol arkadaşlarının aziz milletimize emaneti olan, ülkemizi daha ileriye taşıma vizyonu doğrultusunda Türkiye’mizin gücüne güç katmak ve Dünya’nın lider ülkelerinden biri noktasına taşımak üzere durmaksızın ve tüm gayretimizle çalışıyoruz.

Demokraside, insan haklarında, siyasette, dış politikada, ekonomide ve her alanda hayata geçirdiği yatırımlarıyla ne denli güçlü bir ülke olduğunu gösteren Türkiye, daima büyük devlet olmanın sorumluluğuyla hareket etmekte, bu yönüyle de bölgesine ve Dünya’ya güven vermektedir.

Kadim devlet anlayışımız ve kararlı duruşumuzla ülkemizi ve Cumhuriyet’imizi geleceğe taşıma noktasındaki inancımız, bugün geçmişe göre daha diri ve kaimdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Cumhuriyet’imizin 100. yılını idrak edeceğimiz 2023 yılı hem ülkemiz hem Dünya için yeni bir başlangıç ve dönüm noktası olacaktır.

Üstlendiğimiz sorumlulukla en büyük hedefimiz, attığımız her adımda; şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetini korumak, daima gücünü ve desteğini en yakınımızda hissettiğimiz aziz milletimizle bu emaneti daha yükseklere taşımaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 80. yıldönümünde rahmetle anıyorum.”

cigdem-karaaslan-1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.