CHP'NİN ÇORBA İKRAMINA YOĞUN İLGİ!

CHP'NİN ÇORBA İKRAMINA YOĞUN İLGİ!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza heyet Belediye Başkan adayı Mehtap Demiralp Yeşilbaş, İlçe Başkanı Ertaş Çoban sabahın ilk saatlerinde köy ürünlerinin satıldığı Pazar yerinde satıcı ve alıcılara sıcak çorba ikramında bulundular.

A+A-

CHP’liler Pazar yeri esnafı ve alıcılar; İktidar ülkemizi iyi yönetemediği için Pazar ihtiyacımızı karşılamakta zorlanıyoruz. Sebze fiyatlarının çok artmış olduğunu görülmekte. Sebze satan bir satıcı; eskiden Pazar yerinde lahananın parçalı satılması söz konusu olmazken şimdi pazaryerinde lahanayı dörde bölerek satıyoruz. Meyve ve diğer sebzeleri tane ile satar olduk. Tüm bunların sebebi 16 yıldır ülkemizi yönetenlerdir, satıcıların yanında alıcılarında fiyatların yüksekliğinden şikâyetçi oldukları gözlendi. Alıcı ve satıcıların; CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve beraberindeki heyete yoğun ilgisinin yanında kurtarın bu iktidarın zulmünden bizleri diye istekte bulundukları gözlendi.

İKTİDARI UYARIN, ÇÖZÜM CHP İKTİDARIDIR

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek esnaf ve alıcılarla sıcak sohbetinde; çözüm sizin elinizde yaklaşan yerel seçimlerde gereğini yapın! Ülkemizi doğru yönetemeyen iktidarı uyarma görevini yapınız. Bu seçimler iktidarın değişimi seçimi değil uyarma görevinizi yapmazsanız seçimden sonra gelecek zamların arkası kesilmeyecektir. Yetki elinizde sizleri kuru soğan bulamaz hale getiren iktidardan hesap sorma günü 31 Mart 2019 Mahalli seçimleridir. 31 Mart 2019 seçimlerinde; iktidara ders vermek yerine destek olursanız seçimlerden sonra bu günleri arar oluruz. Fırsat elinizde iken iktidarı uyarma görevinizi ve ona ders vermeyi unutmayınız.

İLKLERİN ŞEHRİ HAVZA YİNE BİR İLKE İMZA ATACAKTIR

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Havza Belediye Başkan adayımız sizlerin evladı bir kadın arkadaşımız, kadınlar mutfakta yaşanan sorun ve sıkıntıları iyi bilirler. Sizlerin dert ve sorunlarını en iyi anlayacak Belediye Başkan adayımıza gerekli desteği vererek seçilmesine destek olmanızı bekliyorum.

CHP Havza Belediye Başkan adayımız Mehtap Demiralp Yeşilbaştır. Kurtuluş savaşında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sıcak ilgi gösteren Havzalıların bir kadını Belediye Başkanı seçerek yine ilklere imza atacağına inanıyorum. CHP Havza İlçe Başkanı, İlçe yönetimi, Kadın kolları, Gençlik kolları ve bütün üyelerimiz ve tüm Havzalılarla dayanışma içerisinde bu işi başaracağız diye ifade etti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.